هر توئیت یک میلیارد (sm59)(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر توئیت یک میلیارد (sm59)(sm54)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برمی گردم (sm50)
دو روزه پوستر چارتار صفحه اول موسیقی ماست یه نفرم نظر نذاشته (sm2)
تو توبه نامه را بنویس پاره کردنش با من ... (sm181)
عاشقت میشوند٬
بیآنکه بدانند ساز دلت کی کوک میشود.
عاشقشان میشوی٬
با قصهٔ ساده دستانشان٬
پریشانی لیلی وار موهایشان و
گاهی خندهای و کلامی و...گاه بوسهای.
تو
عاشق مترسکها میشوی
در دشتی وسیع که
- مترسکهایش -
عاشقی نمیدانند.
اینجا سرزمین فرمانروایی مترسک هاست.
مترسک هایی که در دلشان هر چیزی به جای عشق جولان
می دهد و شک به جای یقین آبرو داری می کنـــد..!!
من اما از مترسکها نخواهم بود.
من٬
عاشق خندههای کسی خواهم شد
که مثل من
از مترسکها بیزار است.- با اینکه بسیار اندک اند و محدود -
زنان پایین شهر
ریاضی دانان بزرگی هستند
آخر هیچ ارشمیدسی نمیتواند
نیم کیلو گوجه را
به نام آبگوشت
بین سیزده نفر تقسیم کنــد
ریورساید کی اومد (sm81)
حجم ندارم دل کنم (sm81)
داد درویشی از سر تمهید
سر قلیان خویش را به مرید
گفت که از دوزخ ای نکوکردار
قدری آتش به روی آن بگذار
بگرفت و ببرد و باز آورد
عقد گوهر ز درج راز آورد
گفت که در دوزخ هرچه گردیدم
درکات حجیم را دیدم
آتش و هیزم و ذغال نبود
اخگری بهر اشتعال نبود
هیچ کس آتشی نمی افروخت
ز آتش خویش هر کسی می سوخت
ز آتش خویش هر کسی می سوخت(sm27)
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا با حساب رسمی خود برای عکس یک پدر و پسر ایرانی در تبریز کامنت گذاشت. عکسی از یک پدر و پسر تبریزی در صفحه فیسبوک «آدمهای نیویورک» منتشر شد که واکنش صفحه فیسبوک کاخ سفید
را به دنبال داشت. در این عکس داستان پسری ۱۰ ساله روایت میشود که بسیار عاطفی است و دوست دارد که به دیگران کمک کند.پدرش تعریف میکند که وقتی ۵ ساله بوده با او به میوهفروشی رفته و یک کیلو زردآلو خریدهاند. پسرک
میخواهد که کیسه زردآلوها را خودش بیاورد و پدر به او اجازه میدهد. در تمام راه برگشت به خانه، پسرک پشت پدر در حرکت بود تا اینکه پدر از او درخواست یک زردآلو میکند. پسر جواب میدهد: نمیتوانم! همه زردآلوها را
بخشیدهام.پدر این پسر بچه نوشته بود: همانجا فهمیدم که یک انسان بشردوست تربیت کردهام.اوباما در کامنتی برای این پسربچه نوشته است: امیدوارم این مرد جوان هرگز تمایلش را برای کمک به دیگران از دست ندهد. من هم به تلاشهایم
برای ساختن جهانی بهتر ادامه خواهم داد؛ جهانی که این جوان و همه جوانان مشابه او به استحقاق واقعی خودشان برسند.باراک اوباما در پایان هم به شوخی نوشته است که «امیدوارم اگر موفق به ملاقات او شدم، یک زردآلو برای من کنار
گذاشته باشد».
آره آقای اوباما حتما به تلاشهای بی دریغت برای ساختن جهانی بهتر ادامه بده،تو موفق میشی(sm77)
این ژوله دیوث خوب اجرا کرد ولی چه گیری داده بود به گلنار (sm2)
داشت کاربرداشو میگفت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم دم در مغزم عین این فرودگاها از این جست جو امنیتیا بزارم فکر اومد بگم راش ندن! شاید فرجی شد
قاب میدل ارث (sm81)
قصه هایم برای تو بگذار توی باغچه ات... (پ)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آهنگ "این چه جهانیست از همای" رو از البومش بکش بیرون بهم بده بی زحمت خودم هرکار کردم نشد.ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"" یه صحنهای از یکی از کنسرتهای مرحوم جهان رو دیدم که داشت اون آهنگ
( به یاری شکستگان چرا نیایی، چه بی وفا چه بی وفا چه بی وفایی رو میخوند) ""
دوستان کمک کنید.اهنگ صوتیش یا تصویریش رو میخام ممنون.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چند نفر رو بگو تگ کنم ببینم اونا دارن
(sm50)
يك ماه هست كه تحملم طاق شده؛ انقدر كه بارها خواستم به قانونى كه وضع كرده ام خيانت كنم. قانون اين هست كه صفحه ى فيس بوك براى درد دل و احساسات آنىِ آبكى ِ "فيلينگ فلان، فيلينگ بهمان" من نيست. و وسوسه ام اين بود كه روى اين صفحه از بى طاقتى و زجرِ صبر كردن و معلق بودن بنويسم. يك سال و چند ماه هست كه درگير روندِ اقامت و كاغذ بازى هايش شده ام؛ و بخش بزرگى از جريانِ كار، صبر كردن و كارى نكردن است. صبر كردن براى اداره اى كه به تو يك بازه ى زمانىِ گشاد مى دهد، و مداركت را هر وقت كه بخواهد مى فرستد، گاه ديرتر از موعد. صبر كردن و مدام سرت را در تاريكى صندوق پست فرو كردن، در تعليقى كه سيستم مهاجرت به زندگى ات وارد مى كند. من در يك غربت اختيارى و خودخواسته از كشور خارج شدم. دلايل كلان و شخصىِ درهم تنيده اى هستند كه باعث مى شوند فكر كنم زندگى ِ تمام وقت در ايران برايم سختى هايى دارد، و در اين سردرگمى بين نيازِ دورى و بازگشت، تصميم گرفتم مدتى دور باشم و با اقدام براى مدرك اقامت براى خودم در آينده امكان چند-جايگاهى و سياليت ايجاد كنم. مهاجرت گاه حتى در روان ترين و نازپرورده ترين حالاتش پر از پادرهوايى و بى تكليفى است. من كه با دوره ى تحصيلى و كار و بار و تا حدی پشتوانه آمدم، از سُستىِ زمينى كه رويش هستم پدرم در آمد. بابت دير و زود شدن مدارك، اين ماه ممكن است يك موقعيت شغلى را كلاً از دست بدهم؛ و بابت نامعينى بازه هاى زمانى برنامه ريزىِ قطعى و مشخص برايم مقدور نيست. معلق بودن و صبر كردن و انفعال و اضطراب... چند بار براى دوست هايم سخنرانى كردم كه انگار روى زمين نيستم، انگار در آب معلقم و بى قرارِ سفتىِ زمينم. هفته ى پيش يك دوستم بعد از يكى از سخنرانى هاى پرگلايه ام دلدارى ام داد. از معلق بودن و آب و هوا و زمين گفتم. از اضطراب و ناتوانى. گفت باور كن چيزى نيست. برايم يك خاطره تعريف كرد كه يك روز با يك پناهنده در يك اتاق بوده: مردى كه نمى توانست حتى يك لحظه "ساكن" باشد. مدام كنار ديوارهاى اتاق راه مى رفت. چشم هايش زده بود بيرون. دهانش خشك بود. زير لب چيزهايى مى گفت. گوشه به گوشه ى اتاق راه مى رفت و به هيچ نقطه ى سكنايى نمى رسيد. هفت سال بود كه منتظر بود يك لحظه بايستد. تعليقِ واقعى. مرد روى زمين نبود. داستانش خفه ام كرد. محكم خوردم روى زمينى كه هستم. من از آب چه مى دانم؟ از معلق بودن چه مى فهمم؟ چشم ها و بدن هاى آنهاست كه حاوى صبر و بى قرارى و تعليق ِواقعى است: بدن مرد در اتاق برزخ انتظار، بدنِ بچه در دريا، بدنِ نحيفى كه تعليق جانش را مى گيرد و موج ها مُرده اش را به سفتىِ خشكى مى رسانند.
دعوت از مرد کارتن خواب در شبكه خبر و عدم پذیرایی از او مانند سایر مهمانان برنامه
دلم گرفته ای دوست
هوای گریه با من
(sm50)
- (sm50)
(4 کاربران و 5 مهمان ها)(sm54)
(sm2)
اشترم بیپ البوم داماهی رو زده
(sm2)
لیلا حاتمی: لهجه رشتی و فرانسوی بسیار به هم شباهت دارند
(sm2)
(sm2)بدبخت شدیم چه فخری بفروشن اینا
به انگلیسی نزدیک ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر فعل و فاعل
راحت ملودیای ماژورو میتونی با شعر گیلکی با لحجه اصلِ ماژور یا R&b بخونی (sm50)
وی پی ان کدوم پرتوکلش سرعت بیشتری داره؟؟
پایگان آهنگشس اومد؟ لینک
اومده که اومده .. (sm169)
ممر دیوس زن میگیری داری 10 20 تومن بدی عروسی بگیری .. (sm74)
ناصر عبداللهی جدید میخواد ظهور کنه بابا ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نگه داره بابامو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرج عروسی با من اگه میخواس باشه که 5 6 سال دیگه باید میشد (حداقل)
هرچی هم خرج می کنی تموم نمیشه لامصب :| سنگینه واقعا
(sm120)نقل قول:
آقاى امير مهدى خان شما فكر مرحله بعد باش
فدرر و نادال هم از گروهشون صعود كردن ولى به جاى اينكه
در شبكه هاى اجتماعى لوندى كنن دارن تمرين ميكنن يك طورى رفتار كن
كه فردا گندم كه بزرگ شد نگه بابام از مرحله اول صعود كرد جوگير شد برو عزيزم
برو سر تمرين
(sm70)
هی میگم m قلب منه الان انداختم تو یه قلب ?؟ دیگه .. (sm59)نقل قول: