ولی حیف شد مارتینو رفت (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی حیف شد مارتینو رفت (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وفای عهد نگه دار و از جفا بگذر
به حق آن که نیَم یار بی وفا ای دوست
هزار سال پس از مرگ من چو بازآیی
ز خاک نعره برآرم که مرحبا ای دوست ...
(sm50)
اگر جهان همه دشمن شود ز دامن تو
به تیغ مرگ شود دست من رها ای دوست
به ناز اگر بخرامی جهان خراب کنی
به خون خسته اگر تشنه ای هلا ای دوست
(sm50)
اکبر تعصبیه(sm2)
هم رو غارسا هم رو ناصر ندیمی(sm70)
ویندوز با به روزترین برنامه ها راه اندازی شد !!!! (sm59)
(sm70)نقل قول:
نه باو تیم خارجیش ارژانتین ه (sm14)نقل قول:
ولی لوییز انریکه هم فرقی با تاتا نداره(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم داخلیشم ایرانه(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غارسا هم دیگه داره میشه مثه همون دوران سابق خودشون و مثه ما(sm2) خریدای گرون(sm2)
لاماسیا چی شد پس(sm2)
خدا کنه بویان برگرده(sm19)
به عشق بویان هر هفته بازیای غارسا رو میبینم(sm19)
ببینیم چی پیش میاد(sm29)نقل قول:
من بهترین گوووزینه برای بارسارو بیلسا می دونم همچنان (sm70)