تاریخ انتشار آلبوم فردا (دوشنبه) اعلام میشود
آهنگ "بحر تفکر " از آلبوم حذف شد
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخ انتشار آلبوم فردا (دوشنبه) اعلام میشود
آهنگ "بحر تفکر " از آلبوم حذف شد
ولی عامل اصلی بگایی پاش اوریر بود سون اشتباهی اخراج شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری هم نوشتن با این مصدومیت بعیده آندره گومز بتونه دوباره فوتبال بازی کنه انگار مرحوم تا قبل از این فوتبال بازی میکرد(sm2)
اینارو ولش کن ؛نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق چی داری ...
من رسیدم به جنون ،
هی میگم با من بمون ،
حرفمو باور نکن برو ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتن Unit Testing در جاوا اسکریپت ..
بهکمک:
chai
jest
mocha
axios
مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
هانی اگه دیالوگ هات این مدلی نبود
حتما می گفتم Mr.Robot زندگینامه خودت بوده ، الیوت هم اسم واقعیت
ولی متاسفانه همش منو یاد هوش سیاه می ندازی و جمشید کاظمی ...
کنت سیلور 4(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دود میشه کلمبیا هر روز
بین نخ های پاکت کنتت ...
به فوک چپم که ترک رو حذف کردین ..
هرگویی میخورین میخوام آهنگ گوش کنما بد باشه دیلینگ دولوم داشته باشه کیونت میذارم موزن ..