اگه تو آلبوم یه ساز و آواز بیات کرد نباشه من راضی نیستم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه تو آلبوم یه ساز و آواز بیات کرد نباشه من راضی نیستم (sm120)
چه شبی بود (sm120) شانس شخمی من همون موقعی که منتشر شد ترافیکم تموم شد حالا به هرکی رو میداختم تف کف دستمون ننداخت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرش پاکزاد زیر پست آهنگ قطار کوشان حداد
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ایول استاد با اف ال استودیو کار میکنید
(sm2)
Hold the door(sm74)
(sm81) از سال ها قبل بهش الهام شده بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاییز که می شه ما بیاختیار می ریم اتاق جمشید، پاییز یهو می آد، تو یه روز، مثه بهار و بقیه.
صپ زود بیدار می شی، می بینی حیاط شده طوفان رنگ و رنگ که برپا در دیده می کند...
مام مثه عوام الناس، مثه سیاوش قمیشی و کریس دی برگ عقیده داریم پاییز دلگیره، شباش صدای بوف می آد.
به جمشید می گیم سرمرگی مهمون نمی خوای،دلمون گرفته؟ می گه بابا کجاش دلگیره، نیگاه نارنگی ها رو، نیگا نارنجیا رو، به زبان حال با انسان سخن می گه، خرمالو رو ببین.
می گم جمشید نارنجی چیه؟
مهر، آبان، وای از آذر! چه جوری بگذرونیم امسال رو؟
تولد جمشید آبانه، خب معلومه خوشش می آد. راه می ره می گه دنیا یعنی محاسن پاییز.
می گم خب چارتا مثال بزن از این محاسن.
می گه دلبر لباس قشنگا رو از تو گنجه در می آره، پایین کمی لخت، بالا کت و کلفت، آدم حض می کنه!
می گم اولن چشت رو در می آرما، دومن این که نصفش معایبه! حیف تابستون نبود که همه ش لخت؟
یه چای می ریزه میذاره جلومون می گه حالا دلبر هیچی، شبا رو چی می گی؟ مگه تو خودت عاشق شبا نیستی؟ پاییز همه ش شب دیگه؟ نصف روز غروبه.
می گم آقا ما دو ساعت شب بسه مونه! زیادم هست.
می خوایم زودتر بیدار شیم تموم شه! یه چراغی می ذاریم اون گوشه، تاریک روشن می شینیم ستاره میشماریم تا سحر چه زاید باز.
می گه چای از دهن افتاد.
جمشید اگه پاییز اینقدی که تو می گی خوبه، چرا ما هر سال روز اول پاییز دلمون خالی می شه؟ همه به این زرد نارنجی نیگاه می کنن، حال شون جا می آد، چرا ما بلد نیستیم؟
چرا همه رفته بودن هاشون رو می ذارن واسه پاییز؟ چرا پاییز هیشکی بر نمی گرده؟
.
.
.
(sm50)
به شدت موافقم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir;567738[B
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه ی اینستاگرام هومن اکبریان طراح کاور آلبوم امیر بی گزند
سه شنبه آلبوم رضا یزدانی (sm59) (ک...یر تو روحت صفاریان)
700 تا فالور داشت شد 1133نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چقد رویایی واقعا(sm98)
جمشید پا می شه می ره کنار پنجره، فکر می کنه ما حالیمون نیست. هر سال همینه کارش.
می گم جمشید ما چرا تا این زرد و قرمزا رو می بینیم بند دلمون پاره می شه؟ پس کدوم رنگا قراره حال ما رو خوب کنن، ما مرخص شیم بریم پی کارمون؟ اون یکی رو یادته رشید بود، دستش رو تکون می داد، با عینک و سر فرفری وسط راهرو می گفت لبت کجاست که خاک چش به راه است؟! یه بارم خیال کردیم واسه دلبر می خونه نزدیک بود سیراب شیردونش کنیم. چی شد اون؟ عشق صف نونوایی بود، هر چی از مدیریت پرسیدیم جواب سربالا داد. پاییز نبود، همین وقتا بود جون تو که دیگه از نونوایی برنگشت. آخرم ورداشتن یه ورق کاغذ چسبودن پشت شیشه که خودسر شده، اشتباه شده باهاس ببخشین. آدم چطوری به دلش حالی کنه که اشتباه شده ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
private کرده صفحشو چیزی دیده نمیشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فالو کردم الان دیده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طراح هاش چجوریه ؟؟؟ کاراش شاخه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که سر در نمیارم از پست هاش بزار الان یکی میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوخ گوزل(sm127)نقل قول:
می شود از اوضاع زمان و آنچه از بزرگان به ما رسیده فهمید که عصر غیبت رو به پایان است و ظهور حضرت قائم قریب.
علامه مجلسی
خطاب به شاه سلطان حسین صفوی
350 سال پیش
یه چن عکس از خودم
که توی آینه
هاشور میزنه منو
فکرامو
میخندمو
شبیه خودم نیستم
تکرار میکنم حرفامو
سردرگمم
نگاه تو گم کردم
این خونه ...
#دوعل در آینه
هیچ غیبت و ظهوری در کار نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه شنبه میخوام مثل خارجی ها که واسه خریدن آیفون صف میشکن جلو مغازه ها - برم تنهایی جلوی مغازه آلبوم یزدانی رو بگیرم و بیام
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چجوری مغزهارو شتسشو دادن که یه سریا به عمر طولانی و نشدنی یه منجی دل بستن
اون روز که رفتم آلبوم جهانبخش رو بگیرم پیش خودم گفتم بابک جهابخش کم خواننده ای نیست حتما زیاد فروش کرده - پرسیدم گفت شما سومین نفری هستی که اومدی آلبوم رو خریدینقل قول:
من با عمر طولانی کار ندارم چون اعتقاد دارم هستش نمونش همین خانم ملیساندرا
مذخرفش اینجا که اینو مسلمونا گفتن همین بخودی خود بر باطل بودنش صحه میگذاره
ما که تا 20 سالگیمون توی جهل و نادانی بودیم خوشا سعادت اونایی که از اول عمرشون این چرندیاتو باور نکردننقل قول:
خوشگله بخرین لازم میشه
یادش بخیر آلبوم سیزده که اومد رفتم از دوستم خریدم دو روز بعدش پرسیدم چقدر فروختی گفت 3 تا پک آوردم همش تموم شده (sm50)نقل قول:
خوبه آواتار؟
احتیاجاتت تو روح صفاریان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینام همش حرفه. البومای محسن فرقش با بقیه اینه که تو هر فروشگاه کوچیک، 4،5 نسخه بیشتر میفروشه.نقل قول:
امار فروشای اصلی یه روز میاد میبینی که این همه نسخه ملیون و رقم ملیاردی چرته.
نه بابا این رفیق ما همش محسن رو مسخره میکرد اصلا طرفدارش نبود همیشه کل کل داشتیم با همنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا سعی کن باووو منفی فکز نکنی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام آلبوم یزدانی رو فلک بزارم براتون (sm128)
چجور چرته من برای البوم محسن رفتم دوباره بخرم سه تا مغازه پیش هم بودن تموم کرده بودن مجبور شدم برم یجایی مث انقلاب تهراننقل قول:
من خودم آلبوم پارو رو آروده بودم تو جای شلوغ شهر هم بودم - بهت بگم تو 2 ماه 20 بیشتر نفروختم باورت میشهنقل قول:
این آلبوم با حضور بهروز پایگان و بقیه اعضای گروه یزدانی عملا ایرانی به حساب نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامپیوتری مگه نبودینقل قول:
من همه چی میارم - همه کار میکنمنقل قول:
ابله گفتم یجایی مث انقلاب تهران منظورم مرکزیت این چیزا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]