[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
الهام چرخنده: فهمیدیم مردان ما هم در مقابل آب یخ استعداد جیغ زدن دارند!/ فهمیدیم تو خونه همه استخر هست!
چرخنده در یادداشتی در واکنش به حضور هنرمندان ایرانی در کمپین "چالش آب یخ" در اینستاگرامش نوشت:
تکلیف معلوم شد!
ما در این چالش فهمیدیم چه کسانی به چه کسانی ارادت ویژه دارند. فهمیدیم ستاره های واقعی ایران زمین چه کسانی هستند. از لُس آنجلس گرفته تا ته نظام آباد عزیز. ما فهمیدیم که چه کسانی لطف کردند و از دستمزدهای شیرینشان صد هزار تومان به محک پرداخت کردند. و من شاهدم و خود با چشمانم دیدم که آنلاین هم میشود پرداخت کرد؛ خیرشون قبول .
ما فهمیدیم مردان ما هم در مقابل آب یخ استعداد جیغ زدن دارند! و زنان مسلمان کشورم باز قناعت پیشه کردند در بحران بی آبی! دستمریزاد خاتون... و البته جا دارد برای تودهنی به ستاره های هالیوود عرض کنم: اگر همین یک وجب روسری نبود میتوانستید ببینید که بانوی ایرانی مسلمان، وقتی با لگنی آب یخ خیس میشود چقدر جذاب تر از شما کافران خواهد بود! بترکد چشم حسود و بخیل ان شاالله...
(sm30)
(sm2)
فعالیت های رسمی گروه آریان به طور کامل به اتمام رسید و آلبوم " آریان 5 " آخرین آلبوم این گروه میباشد که به گفته ی علی پهلوان بعد از محرم و صفر منتشر خواهد شد .
آلبوم " بی تو با تو " در سال 87 منتشر شد و از آن موقع فقط 7 تک آهنگ از این گروه منتشر شد ...
...
در لینک زیر صحبت های علی پهلوان و دمویی از یکی از قطعات آلبوم جدید این گروه قابل شنیدن میباشد .
...
کوشان ریده (sm2)
آلونسو هم رفت (sm25)
پرز پفيوز چه گوهي ميخوري توو باشگاه (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
کجا زده اینو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها تو فیس زده بودن
لینکشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواي باهاشون برخورد فيزيكي داشته باشي ؟ (sm2)
من منتظر آریان 5و 6و7و8و........ هستم
اصلا با جدای عضای آریان موافق نیستم به هیچ حتی یک ثانیه
دوستون دارم
خواهش می کنم دل من رو نشکنید
(sm30)
برا من دیگه فرقی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که 16 سال باهاش خاطره ساختیم تموم شد
یکی از بهترین صداهای موسیقی بود آریان
خیلیا می خندن الان خیلیا دوست داشتن اریان تموم بشه
ولی گذر زمان نشون میده جای چی خالیه
(sm120) توو اين وضع موسيقي هيچكي جاي خالي كسي رو حس نميكنه . اونم آريان (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو زدم سر به جنون
راستی که عشق تو این زمون
نیست تو دله پیر و جوون
بترکی نوید الجوهر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه فکر کردم شوهرش کشتش(sm2)اخیرا زیاد داره به تهیه کننده ها میده(sm120)
رضا متاسفم (sm10)
آریان هم تموم شد اما من نفهمیدم این تا ابد خودش ریمیکس بود بعد ریمیکس شد چی شد من نمیدونم(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
چند سال پیشیه رفیق داشتم عاشق شرفر بود تا فهمید سن و سالش بالاست بهش فحش داد(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تمام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
صدای پای خرکی می آید(sm120)
(sm100)
(sm2)دیروز رفتم پیج الکسیس
اصن یه وضی بود لامصب (sm2)
کاور چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس از این پست بگیرم باید در آینده نشون خانمت بدم (sm59)نقل قول:
خب اونو که الی گفت ، گفتم باشهنقل قول:
(sm77) منظورت اسم آهنگه که کوچیک پایین بزنم؟
چرا چرت و پرت میگی منکه اصلا هنوز کاور نزدم (sm77)نقل قول:
آلبوم همایون شجریان رکورد تاریخ موسیقی ایران را شکست
==================================
به گفته مدیر شرکت ایران گام، آلبوم "نه فرشته ام ، نه شیطان" با صدای همایون شجریان تاکنون 130 هزار نسخه فروش داشته است.
با توجه به قیمت 10 هزار تومانی این اثرٍ، آلبوم جدید همایون تاکنون چرخه ای معادل یک میلیارد و سی صد میلیون تومان به وجود آورده که حکم یک رکورد شکنی بی نظیر در تاریخ موسیقی ایران را دارد. در طول سالهای گذشته بعضی از آلبوم های پاپ پرتیراژتر بوده اند اما به دلیل قیمت پایین تر قادر به ایجاد چنین چرخه ای نشده اند.
این خواننده پس از 12 سانس اجرا در تالار بزرگ کشور، در تور جدید کنسرت های خود ظرف روزهای آتی، بیش از چهل اجرا در شهرستان های مختلف را نیز تجربه خواهد کرد.
(sm2)
من چیزی به ذهنم نمیرسه اگه عکسی ایده ای چیزی دارین بگین
(sm2)
گروه مرگ یعنی این(sm120)
قهرمان اسپانیا-قهرمان المان-قهرمان هلند-قهرمان انگلیس(sm120)
پارسال که صدا و سیما غارسا رو بجای گروه ناپولی و ارسنال گفت گروه مرگ امسال که دیگه مشخصه گروه بایرنه و سیتیه(sm120)
(sm132)
همیشه وقتی یه گروه موسیقی از هم پاشیده ، پای یک زن در میان بوده(sm120)
زن توماس باعث شد گروه مدرن تاکینگ بهم بریزه
فک کنم این شرفر چیزی مالیده به ممه داده پیام خورده ، باعث جدایی پیام از علی شده(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار ورزشی عقده ای اگه مسی جایزه رو میگرفت خبر اول بود ولی رونالدو جز 3 خبر اولم نیست(sm21)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا حق نویر بود