همزمان با افزایش قیمت نان در کشور...
خالی بندی جدید دخترا:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواستگارم شاطِرِه...
نمایش نسخه قابل چاپ
همزمان با افزایش قیمت نان در کشور...
خالی بندی جدید دخترا:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواستگارم شاطِرِه...
دخترا ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﺻﺒﺢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﻠﻨﺪ میشین،
ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺑﺮﻭ ﺭﯾﺰﯼ ﺻﺎﻑ ﺻﺎﻑ ﻣﯿﺮین ﺩﺳﺸﻮﯾﯽ ﺧﻮﺩﺵ ﮐﻠﯿﻪ !!!!!
ﻣﺎ ﭘﺴﺮﺍ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎﺱ ﻭﻝ ﻣﻌﻄﻞ ﺑﻤﻮﻧﯿﻢ ﺗﻮ ﺭﺧﺖ ﺧﻮﺍﺏ
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﺎ ﻋﺎﻟﯽ ﺟﻨﺎﺏ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﮕﯿﺮﻧﻮ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺻﺎﺩﺭ ﮐﻨﻨﺪ !!
والاااااا :|
دختره برنزه کرده در حد ته دیگ سوخته.رژ صورتی هم زده
شبیهسوراخ ک.ونبلال حبشی شده
الان پست گذاشته : خیلی باید بالا باشی تا بتونی با ما باشی :))))
من اگه اعتماد به نفس اينو داشتم دست بهك.يرحمله ميكردم به آمريكا اولين نفرم به الكسيز حمله ميكردم :|
بعضیا هم هستن میان میگن پستات تکراریه بعد دیده شده همون رو فردا پستش میکنن
اینا داندیت های به روز شده هستن (sm70)
یه چند تا عکس از مراسم Victoria's Secret 2014 بزارم برم لالا (sm27)
حیفه نبینید(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)(sm27)(sm27)
چرا اخه (sm81)
چرا با روحیات ما بازی میکنی (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بازی؟(sm77)
گذاشتم ببینید مثه عقب مونده ها نباشین ندونین ویکتوریا سکرت چیه (sm172)(sm70)
الان خوبه منم عکس یه بنده خدای کچل رو بذارم اینجا سطح اگاهی خانوما رو ببرم بالا (sm172)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کچلا آگاهیمون تکمیله (sm70)(sm59)
بعله بعله بیخیال دیگه صلوات ختم کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاخه الان علم پیشرفت کرده ، دکترا تخصصی تر عمل میکنن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان ما در این حد امکانات نبود واسه تشخیص بیماری (sm2)
فدا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگیر دادا ، ایشالله حل میشه (sm127)
منتظریم به انتظارت (sm127)
(sm154)
صابر امشب چه شبی ست ؟
(sm2)نقل قول:
اینارو جنتی واسه اصحاب کهف تعریف میکرد (sm70)
خسته نباشی دادا ، دمت گرمِ (sm127)
نقل قول:
اِ تیلور بدون اجازه من اینجا چیکار میکرد ، دیوث به من گفت دارم میرم خونه مامانم ؛ بزار برگرده پیشم باش کار دارم (sm70)
شب من بگــــا تو نگاه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm92)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
همانطور که میدانید در قانون مجازات اسلامی برای قطع عضو مبلغی به عنوان دیه در نظر گرفته می شود که این مبلغ دیه برای قطع عضو تناسلی مرد یا همان کــــ.یر گرانقدر به اندازه ی نصف دیه کامل یک مرد بالغ یعنی حدود 110میلیون تومان (آن هم در ماه های عادی) می شود. با توجه به اینکه اگر کــــ.یر خود را روی یک صفحه بگسترانید و آن را تا آنجا که می توانید بکشید به اندازه 15 سانتیمتر مربع نمی شود در آن صورت قیمت کیــــ.ر شما می شود متری حدود 5 میلیارد تومن! مقایسه کنید با متری 16 میلیون بنای سلطنتی و لوکس در تهران متوجه خواهید شد چه موجود ارزشمندی لای پای خود دارید! پس آنرا درست مصرف کرده و از داشتن آن به خود ببالید
>
>
>
>
در واقع دخترا اگه بدونن چقدر میارزه با توجه به پول پرست بودنشون باید کــــ.یر لیسی ما رو بکنن
@کمپین مبارزه با کــــ.س لیسی
تو ماهواره میگه لاغر شوید و از اندام خود لذت ببرید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همین مونده از اندام خودمون لذت ببریم
خودجنس بازاااااایِ کصافد...
ناﻣﻪ ﭘﻨﺪ ﺁﻣﻮﺯ جواد خيابانى ﺑﻪ ﭘﺴﺮﺵ:
ﭘﺴﺮﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻦ ﻫﻤﺴﻦ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻡ
ﺩﻗﯿﻘﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺳﻨﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻢ
ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻵﻥ ﺩﺍﺭﯼ!
ای زنان سست ايمان ...!کارهای خانه بین 4نفر تقسیم میشود.
اگر شوهرتان چهار زن داشته باشد،
و حتی می توانید در اوقات فراغت، با یکدیگر حکم 4نفره بازی کنید!
هیچ کار خدا بی حکمت نیست.
ایمان بیاورید :)))
ﺍﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ .ﻫﯿﭽﯽ ﻧﯿﺎﻭﺭﺩﻩ ﺍﻧﺪ .ﺗﺎﺯﻩ 3ﻫﺰﺍﺭ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩﻫﻢ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ...!!
ﻓﮏ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﯾﺎﺩﻣﻮﻥ ﻣﯿﺮﻩ.
ﺩﮐﺘﺮ ﺷﺮﯾﻌﺘﯽ :
ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺭﻭﺡ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﺮﺍ ﺗﺮﮎ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺍﺯ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺩﺍﺷﺖ
ﺑﺎ ﮔﺮﮔﻬﺎ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﮐﻦ .ﭼﻮﻥ ﺗﺎ ﮔﺮﺳﻨﻪ ﻧﺸﻮﻧﺪ
ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻨﺪ ...
ﻭﻟﯽ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺗﺎ ﺳﯿﺮ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ .
ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ...
یکی از فانتزیام اینه که با پرواز 444 ساعت 4 برم آمریکا بعد هواپیما که پرواز کرد یهو یکی از جاش بلند شه داد بزنه هیچکی از جاش تکون نخوره ! هواپیما رباییده شده توسط من ! بعد یهو دختر همسایمون از بین جمعیت جیغ بزنه زن و بچه شروع کنن به گریه بعد مهماندار (ترجیحا دختر با قد بین 176 تا 182 مسلط به زبان فرانسه) بیاد دره گوشه من بگه تورو خدا یه کاری بکن اینجا همه زن و بچن ! بعد من از جام بلند شم اون رباینده رو بکشم بعد یهو خلبان تیر بخوره و درحالیکه داره جون میده سویچ هواپیما رو بده به من و بگه کاره خودته بعد تموم کنه بعد من با بدبختی هواپیما رو نجات بدم و بشونمش تو محلمون بعد همه مسافرا بیان دورم بوسم کنن و این حرفا بعد اون مهمانداره بیاد بهم بگه با من ازدواج میکنی ؟ بعد من یه نگاهی به دختر همسایموون بکنم و با یه لبخند نرم بهش بگم همیشه بهترین ها برای من بوده اگه مال من نشدی حتما بهترین نبودی … بعد برم پیش دختر همسایمون و اونم بپره بغلم به اونم همینو بگم اونم سکته کنه بمیره ؛ بعد منم موبایل جی ال ایکسو راحت از جیبم دربیارم بعد بگم من صابر هستم مامور امنیت پرواز ، منطقه پاک سازی شده بعد تشویقی ۲هفته بهم تعطیلات تو افق بخوره برم تو دود هواپیما محو بشم !
دوستان(sm127)
سلام رفیق کجا بودی ، دلمون تنگید (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بودم اما حوصله زیر خط فقر فعلا(sm120) خودت سرحالی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چرا جمیعا تا یه چی میشه در جا حالتون بر میگرده چن روز نمیاین ، مشکلات همیشه هست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینجوری باشه من انقدِ مشکل دارم که کلا نباس بیام (sm25)(sm172)
بِسَر به ما ، شاید حالت عوض شه داشم (sm127)
نه باو.. بحث مشکلو اینا نیس.. حس و حالش نبود.. عادت ماهانست(sm120)نقل قول:
9کرم(sm127)
دچار عادت شدی ، خدا رو شکر پس حامله نیستی (sm70)نقل قول:
ما بیشتر (sm127)
Man behet chi begam akhe?!!!!!!!!dame fantezi hat garm harvaqt miam too in tapik o postato mikhoonam shad misham az depresi dar miam dadash damet garm ke maro shad mikoni ishalah khoda deleto shad kone dadashنقل قول:
ﺩﯾﺸﺐ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﺣﺴﺮﺕ ﺁﻣﯿﺰ ﺭﻭ ﺧﻮﺏ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ !
ﻣﺮﺩﯼ ﺗﻮﯼﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﺩﺭﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻟﺪﺍﺭ ﺩﺳﺘﺶ ﺑﻮﺩ، ﺑﻪﻣﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺧﺎﺭﺩﺍﺭ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺑﻮﺩﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﺮﺩ
+18
ﯾﺎﺭﻭ ﺷﺐ ﻋﺮﻭﺳﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺠﻠﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺯﻧﺸﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ !ﭘﺪﺭﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﯾﻨﻮ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﺠﺎﯼ ﻣﯿﺒﺮﯼ ؟
!ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ 18 ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﭘﻮﻝ ﻋﺮﻭﺳﯿﻢ ﺷﺪﻩ ﻫﻤﺘﻮﻧﻮﻭﻭﻭﻭ ﻣﯿﮑﻨﻢ
+18
ﻣﯿﮕﻦ ﺭﻓﯿﻘﺎﯼ ﻓﯿﺜﺎﻏﻮﺭﺙ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻣﯿﺪﯾﺪﻧﺶ ﻣﯿﮕﻔﺘﻦ :
.
.
.
.
ﮐﯿ/ﺮﻡ ﺗﻮ ﺍﻭﻥ ﻗﻀﯿﻪ ﺕ
(sm2)
ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﺮﻩ ﻗﺰﻭﯾﻦ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﻨﺰﯾﻦ ﺑﺰﻧﻪﮐﺎﺭﺕ ﺳﻮﺧﺘﺶ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﺯﻣﯿﻦ .ﯾﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﻔﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ :
ﻗﺰﻭﯾﻦ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﺩﻻ ﻧﺸﻮ .ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﻗﺎ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﮐﺎﺭﺕ ﻣﻨﻮ ﺑﺪﯾﺪ.ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻣﺮﺩ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﭘﺴﺮ ﻣﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﺩﯾﭙﻠﻮﻣﺶ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﺶ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﻭﻝﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﺣﺎﻻ ﺩﻻ ﺷﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﺪﻡ
+18
آقا من ج/قی نیستم
فقط بعضی وقتا کیرم زل میزنه تو چشمام میگه دیوس ک/س که نمیدی بکنیم یه دستی هم به سرمون نمیکشی؟
انقد دلم میسوزه براش مجبور میشم میفهمی؟ خدا هیچ پسریو شرمنده ک/یرش نکنه...
شنیدی میگن شیطون خودشو به هر شکل در میاره
.
.
.
.
.
قطعایکی ازون شکلا صابون گلنار
پسر به پدر: بابا جون، چند جور م/مه داریم؟
پدر: سه جور عزیزم؛
تا سی سالگی مثل اناره، سفت و شیرین.
از سی تا چهل مثل گلابی آویزونه، اما باز خوشمزست.
از چهل سالگی به بعد عین پیاز میمونه، نگاه میکنی گریه ات میگیره، ولی مجبوری بخوری...! :|