بیشتر شبیه لامپ 100 میمونه معنی بعد نگیرن خوبه .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر شبیه لامپ 100 میمونه معنی بعد نگیرن خوبه .. (sm2)
اینا اشراف زادن بابا (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگه داره ..
آره بابا من خودم سر داداشم بودم میبینم دیگه اصا یه وضی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)اون بنده خدا هم 20 تومن وام گرفت با یه کم پول بازنشستگیش
For You کلدپلی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرو(sm2)
سینجول متحول میشود
Blank Infinity (sm50)
چقد اونجا اینجا داره جملت اینجا(sm120)نقل قول:
خوب باران میاد اونجا بخار میاد اینجا ، اگه بخار نیاد اینجا اونوقت بارون میاد اونجا باید حموم بری اونجا ما هم میریم اینجا
توزیع قسمت اول شهرزاد 20 مهر؟!
بیشتر خرج عروسیمو بابام داد ( البته من خر شدم و پولمو واسه ماشین هدر دادم که باز هم البته اونم لازمه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزینه ها واقعاً کمر شکنه ولی چاره ای نیست !
- (sm50)
600 تومن رفت تو پاچم(sm81)
ازدواچ کردی ممل؟نقل قول:
(sm169)
امیر نمیدونی این البوم چارتار کی منتشر میشه؟(sm10)
چطوری بزرگوار؟؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) به به امین جان خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم ممنون..شما خوبی؟
منم بدک نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر...همیشه خوب باشی (sm10)
ای این روزا حال یه عزیزی خوب نیست...روزای قشنگی ندارم فعلن(sm169) کاش حالش خوب بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ای بابا متوجهم (sm172)نقل قول:
انشاالله که هر چه زودتر بهبودی حاصل میشه (sm10)
(sm198)نقل قول:
کیت های پهن معمولا خیلی بد میکنن ماشینو اما این یکی معرکه ست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی ببینی چقدر،زمان بی تو غمگین گذشت
تو دنیای من غم نبود ولی تلخ و شیرین گذشت
نبودی ببینی عذاب چطور میکشه ادمو
باید از یه جایی به بعد ادامه نمیدادمو
(sm45)
(sm77)
وگرنه اگه به شما باشه که با دیدن دو تا نقطه نزدیک به هم لوگوی یه روزنامه هم انگشتتون رو میسوزونید تا مبادا به گناه آلوده بشید. (sm70)
من: ای بابا… من یکی از فامیلامون بالای پنجاهه هنوز حامله نشده!
مهناز: :))))))
من: خیلی سعی کرد البته، منتها بعد فهمید اول باید شوهر بکنه!
درد زایمان واقعن درد بود یا شایعه بود؟
مهناز: خیلی درد بود خیلی… به نظرم دوباره متولد شدم
نقل قول:
امير يه عكس بنداز شايد مو برداشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچه شيران را كند روبه مزاج احتياج است احتياج است احتياج
(sm30)
(sm2)
(sm120)
(sm120)شروع کنیم ؟
narcos
ببین خوب بود بگو ببینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ديوونه(sm30)
سوال:
آیا بدون سرمایه می شود پولدار شد؟(sm168)
(sm118)
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیت این ماه