صحبتهاي دو كلاغ قبل رفتن به ماه عسل
كلاغ نر: غاار
كلاغ ماده: غاااااااااار؟؟
كلاغ نر: پَ نَ پَ هتل!!!(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
صحبتهاي دو كلاغ قبل رفتن به ماه عسل
كلاغ نر: غاار
كلاغ ماده: غاااااااااار؟؟
كلاغ نر: پَ نَ پَ هتل!!!(sm2)
ای کاش این اسباب بازی مال من بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسباب بازی میخوام!(sm81)
تازه یه تبلیغی رو دیشب دیدم آخرش میگفت با پودر نمیدونم چی لباسا عاشق میشن (sm2)یه پیراهن با یه گل سرخ ، پودر ِ رو بغل کرده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشینو پُر پوشک میکنم براش (sm127)
ولی من خوشم نمیاد (sm120) آدم مغروریهو منم از آدم مغرور خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ماه شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من استاد این خل و چل بازیام (sm120)
(sm2)تیکه بود ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من دکتر داروساز که نیستم ، مجبورم اسم دارو رو از ویکی پدیا بگیرم و ببینم چی داره توش (sm120)
درود بر دوست گرام (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دارم جابجا میکنم رکوردامو، یه فاز خوبی دارم الان (sm2)نقل قول:
سلام چطوري احسان جون (sm19)
بالاخره تو جاده رفیق مفیق پیدا میکنیم زنگ میزنیم اصغر ترقه بیاد یدک کنه (sm2)نه دیگه از این سوسول بازیا نداریم فقط جواد یساری و عباس قادری و محمود جهان (sm2) حالا چون تویی یه چند تایی از آقامون هایده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حساب لب چاه فقط گول میزنن تا اونجا پیش نمیرن (sm2)
موها که سفید شد رفت (sm25) اما رنگ میکنم (sm2)
من با کمربند کتک نخوردم ولی دوست دارم با کمربند کتک بزنم . عمام (قدس سر سره الشریف ) (sm2)
آخ دیشب آسمون قلمبه شد جات خالی بود (sm2) نزدیک بود کتک بخورم (sm2)
ای جان (sm19) ایشالا (sm127)
سلام از منه مینا جان (sm10) خوبم شما خوبی ؟ (sm176)نقل قول:
ميدونم خوابت نميبره ولي بي خوابي بدترين ضربه رو بهت وارد ميكنه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب، دعاگو (sm127)
ميبينم كه سمت شما هم آسمون قلمبه شده (sm30)
بچه چرا اینطوری میکنی تو؟ (sm138) اصلا رکورد افتخار آمیزی نیست (sm25) اهمیت خواب رو دست کم نگیر لطفا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اینجام قلمبه شده بود (sm120)