امشب میزارم تا حال کنیم من که خودم حال میکنم باحاش از شب تا حالا داره پلی میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب میزارم تا حال کنیم من که خودم حال میکنم باحاش از شب تا حالا داره پلی میشه
من با این اهنگ دارم پرواز میکنم (sm127)
شما با این کارت فقط داری شادمهر رو خراب میکنی، اگه هوادار واقعی بودی نزدیک زمان ریلیز بهترین البوم تاریخ از این کارا نمیکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لو رفتنا، جز دلسرد کردن شادمهر هیچ سود دیگه ای نداره
(پرایوت بفرست لطفا) (sm128)
این ترک میارزه به کل البوم تجربه کن و تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میفرستم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ رو چک کننقل قول:
(sm30) ممکنه اصن کاور باشهنقل قول:
امین بانی
ترانه سرا : زهرا عاملی
آهنگساز : علیرضا افکاری
تنظیم : سعید زمانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا : روزبه بمانی
آهنگساز و تنظیم کننده : علیرضا افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خواننده خوبی هستش فقط کم میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از اهنگی که میگفتم
تقدیم به طرفداران اصلی شادمهر
و طرفداران فرشباف و تیم تجربه کن و تصویر
و فربد