ممنون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمود جهانُ به شدت هستم (sm2) آلبوم ناخدا میذاریم میریم بندر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره 4تا کانکس سر چاه هست هم میشه کانکس مهندسی رو مکان کرد هم اینکه پشت کانکسا حکم ته باغُ داره (sm2)
آره بابا پدر زن من به کل مو و ریشش سفیدِ ریشُ میزنه مو و سیبیل مشکی میکنه 20ساله میشه (sm2)
من با کمربند کتک خوردم ولی اونایی که کتک نخوردن رو دوست ندارم (sm2)
خوبه گفتما (sm2) ببینم میتونی کاری کنی دنبالت کنه تا کتکت نزنه ول کن نباشه (sm2)
(sm127)
فکر میکنه کار خوبیِ که رکورد بی خوابی بزنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود (sm41)(sm2)نقل قول:
اولاش باس برندای مختلف بگیری ببینی کدومش با پوستش سازگاری داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن 2ردیف صندلیُ بخوابونی پوشک بچینی تا سقف ماشین (sm2)
امیدشونم بد نیست (sm120)استاد امید جهان (sm2)نقل قول:
مرد حساب تا کجاها رفتی (sm2) هم کلاسیته رحم کن (sm2)
پر کلاغی ؟؟ (sm2)
من تو رو دوستت دارم (sm2)
دیشب انگار بمب اتم ترکوندن آسمون قلمبه شد جات خالی منم که استاد ِ مسخره بازی در این لحظات (sm2)
دیگه این در تخصص خانوماست (sm120)نقل قول:
تا صندلی راننده میچینم تا کنار گوشم (sm2)جوری که نتونم در رو باز کنم (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود نیستم... تجربه ـشُ دارم که میگم... تازه رکورد منم بیشتر بود... با قهوه و نوشابه های انرژی زا و این مزخرفات 46 ساعت بیدار بودم (sm25)(sm25)(sm25)
در عوض تا یه هفته هرچی میخوابیدم خستگیم در نمیرفت (sm25)
Behnam Alamshahi - Vakonesh (sm118)(sm2)
من برم
دیگه چیزی تا اعلام حکومت نظامی نمونده (sm120) خدا به خیر بگزرونه ضرر کمتر باشه از شش ماه پارسال (sm196)