من سایت چورن رو به شما جوان گلنار به دست توصیه میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من سایت چورن رو به شما جوان گلنار به دست توصیه میکنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) توصیه لازم نیست آدرس بده(sm2) البته جدید باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا جوری که تو عجله داری همین فیلم های زیرنویس هم کارتو راه میندازه (sm70)نقل قول:
اونا رو دیدم خز شده یه چیز جدید بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قند شکن گفته بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم پسته میذاری بی زحمت
ویرونه ی شاه مقصود ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدیقه خانوم زیاد زر میزنی (sm2)نقل قول:
میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم
قسط عقب مونده دارم
میگفت از من گذشته میرفت و میگفت
مهمون ناخونده داره ... (sm74)
میخوام یه نت دیگه بگیرم کدوم شرکت مودم رایگان میده سرعت متوسط میخوام