[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینطور باشه البوم بعدم نمیتونه کاری کنه چون پارو سنگین بود..سنگینی بد نیست تکرار بده.احتمالا خود محسن به این فکر کرده با اوردن یاغی تبارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید دید رابطشون به کجا میکشه..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو شاه در یک اقلیم نگنجند(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو از نظر شعری فوق العاده بود،اگه شعری رو نمیفهمید دلیل بر پیچیده بودنش نیست،دلیل بر بد بودنش نیست.
همین صفا اگه یه شعری مثله دوسٍت داشتم تو آلبوم گفته بود و محسنم یه ملودی تو همون مایه ها گذاشته بود،الان همتون سر و دست می شکستید.
الکی جو ندید.
به طلاق(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چرا محسن پاک کردی گرچه فونت اونم ایراد داشت میتونی با یه فونت خوشگل و با کلاس بنویسی فارسی یا انگلیسی فرق نمیکنه قشنگ باشه
مثلا یادمه بعد پرچم خیلی نقدا شد به صفا ک دیگه به درد نمیخوره و از این حرفای البته اگر از قطار و هر روز پاییزه فاکتور بگیریم ولی پیشرفت رو تو این البوم باز دیدیم ازش به نظرم خیی جا داره هنوز
عزیزم در محشر بودن پارو حرفی نیست من دارم راجع به اینده صحبت میکنم..صفا شاعر خیلی خوبیه ولی دور شدن ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید یه فضای نو بشه..همینطور که همه چی باید عوض شه فضای شعرم باید عوض شه
صفا جا داره سجاد ولی شاید با چند تا جوون دیگه عین یاغی تبار کار شه همه انگشت به دهن بمونن..در بکر بودن صفا شکی نیست وگرنه
گفتم ناشناس باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)شاسکول سلنا گوز رو چرا زدی من هر چی میخوام کلاس کار بره بالا تو وردار برین بهش
اره باید دید نتیجه ای بازده ای داره یا نه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوض شدنٍ فضا آخه چه ربطی به تغییر شاعر داره.نقل قول:
الان مگه به عنوان مثال میشه فضای شعرهای صفا تو یک شاخه رو با همین پارو مقایسه کرد.نه و این نه خیلی طبیعیه.
صفا تنها شاعریه که میتونه تو فضای تقاص و خواب بعد از ظهر و .... شعر بگه،بعد تو همون آلبوم تو فضای قطار و هر روز پاییزه هم شعر بگه.
دیگه تنوع بیشتر از این،والله من نمیدونم دیگه انتظارمون از یه شاعر چی میتونه باشه.
نظرتونو درباره ی این متن نگفتید !!؟
چشمای محسن همیشه برام عجیب بودن
وختی هر عکس جدید از محسن منتشر میشه یا اصلا حتی عکسای قدیمیش همیشه شده خیلی زیاد فقط زوم کنم رو چشماش ..
به نظرم حال و احوال محسن رو میشه از چشماش فهمید ..
هر وخت که دقت میکنم غمی عجیب میبینم یه رنج مبهم ، اصلا یه حسی بم دست میده که میگه انگار این غم داره از چشمای محسن میزنه بیرون انگار داره پشت چشماش ضجه میزنه ..
بعضی از چشم ها ادم رو لو میدن !!
معتقدم بعضی از دردا رو ادم نمیدونه چی هست یعنی همیشه هست
تو بهترین شرایط زندگی هم باشی باز یه درد عجیبی باهاتِ یه دردی که همیشه باهات عجین شده یا یه حسی که اصلا نمیدونی چیه ، یه لحظه پر از امید میشی ولی چند لحظه نگذشته از روزگار دلگیر تر ..
اونا که به این درد مبتلا هستن میفهمن چی میگم ، اونا که با این چشما نقطه اشتراک دارن !!
اما همین دردا ادم رو سخت میکنه ولی قلب رو از قبل نرم تر ولی باز باید قسم خورد به این که ای کاش رنج اخر داشت !!
به نظرم با این چشما هم میشه اشک ریخت هم پیشش سفره ی دل رو باز کرد.. این چشما هم مث صداش خیلی زخمین
با این چشم ها هم میشه حرف زد !!!
پ،ن : محسن چشمای تو دلبری کردو دل ما رفت ، خواهش میکنم تو عکسات عینک نزن تا بیشتر باهات تو این قاب عکس حرف بزنیم
هنوز از این لحاظ محسن رو بررسی نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار داره جی تی ای بازی میکنه (sm2)
من خیلی اتفاقات از این لحاظ رصدش میکنم محسن رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجش چی بود(sm120)نقل قول:
یافتن نقطه اشتراکنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه حرفای من نمیشی..من با صفا مشکل ندارم..هر شاعری دایره واژگان خودشو داره..میگم اگه با شاعرای جوون کار کنه محسن ژانر عوض،کرده بازم تاکیید میکنم اگه جزو عاشقای صفایی من با صفا و شعراش مشکلی ندارم
امیدوارم مونا برزویی در کار نباشه(sm120)
با منم به اشتراک بزار این نقاط رو(sm2)نقل قول:
(sm80)
اگه یافتی به منم بگو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند تسلا رو دیدم .. عجب مخی بوده برای خودش .. تا الان نمیشناختمش فک می کردم ادیسون همه کارست
نقل قول:
اونا که با این چشما نقطه اشتراک دارن پی میبرن فقط(sm2) هنو به این درجه نرسیدی (sm120)
باشد (sm59)نقل قول:
کی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم به عکساش اینجوری نگاه نکردم... مثلا با پاشایی که عکس گرفت چشاش زخمی بود(sm120)همیشه اینجور نیستنقل قول:
سجاد از سنجاب ها چه خبر(sm51)
خوبن سلام میرسونن (sm120)نقل قول:
همچنان در حال رفت و امدن؟نمیمیرن از سرما اینا(sm2)نقل قول:
ادیسون فقط لامپ تک رشته ای رو اختراع کرد اما این کلی اختراع داشت .. می خواسته برق رو بدون سیم انتقال بده تا آخر عمرشم تو کفش بوده اما کسی جدی نمی گرفتهنقل قول:
رادیو هم حتی استارتش رو این زده
اون تاپیک اعتراض به رائول چی شد(sm30)
یعنی تحقیق و کار از این بود.. تموم کردنش از دیگران؟نقل قول:
چه میدونم والا وختی اینجا پشه دیدم چه انتظار داری (sm120)نقل قول:
محسن خودش حواسش هستنقل قول:
همین که غیاثی اضافه میشه روزبه اضافه میشه میثم اضافه میشه الان اسم یاغی میاد بعد میگه کار ما با ارجینی رسما تموم دست نشون میده دیگه
صفا هم اگر کاراش بخوره ازش استفاده میشه نخوره نه! هر چند ما امیدواریم حاضر باشه همچنان چون به نظرم جای خالیشُ واسه محسن کسی نمیتونه پر کنه!!
خیلی درگیر اسمی نباشیم بهتره...مهم کاره...خیلیا اسم بزرگی دارن ولی کاراشون ربطی به محسن و تفکراتش نداره!
(sm77)نقل قول:
مواظب باش(sm120)
آره خیلی بارش بوده .. اما در حقش نامردی شد تا آخر عمرشنقل قول:
پروژه هارپ هم فکرش اول مال این بوده