پله: جام ششم را در روسیه بدست میآوریم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پله: جام ششم را در روسیه بدست میآوریم (sm120)
hi dear friends . good afternoon . have a nice day
اینطوری خوبه سلام کنم ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اون موقع فرد و جو و هالک چند سالشونه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با حاله (sm120)نقل قول:
رئیس مافیا کیه
اردشیره اردشیره
(sm120)
ترسی عظیم مرا فرا گرفته به خاطر امشب (sm120)
من هنوز معتقدم بایرن بازیکن المانی با این کیفیت رو نمیده به شما یا هر تیم دیگه اینقل قول:
از اولش هم گفتم و اگه واقعا بایرن راضی بشه به این انتقال واقعا تعجب خواهم کرد (sm29)
من بهتون اطمینان میدم امشب یکی از بدترین بازی ها جام رو شاهد باشین
یک بازی به شدت کسل کننده و ملال اور