یا علی ما رو بردین تا عرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تک آهنگایی که این چند وقت بیرون میداد مشخص بود چه افتضاحی در راه هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ذِلجوشن مرادی با صورت رفتیم تو فرش (sm70)
منظورش این میتونه باشه که وقتی داری گوش میکنی ساکت باشی به بغلیت نگی چرته بزن بعدی (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
نقل قول:
لنتیا دارین منو مسخره دَزگا میکنی؟
ناک اوت کردم حسین رو ، باید به زندگی قبلیش رجوع کنه تا بفهمه چی گفتم (sm2)
فک کردین من از اون عادمام؛ به همین راحتی عایا؟ باید خواهش کنین (sm70)نقل قول: