همش وعده همش وعید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همش وعده همش وعید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وقتا دیگه ظرفیته پر میشه دنبالت میاد کاریش هم نمیشه کرد ولی خوب.... وگرنه روالش همین بوده ک میگی بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین ی کتاب خوندم به اسم هست یا نیست؟ خیلی قشنگ بود چند بار هم خوندمش خیلی قشنگ زندگی رو تعریف کرده بود....ور نداشته بود فاز ایده ال گرایی هم برداره هیچ قضاوتی هم نکرده بود... این روزا همش ب اون کتاب فکر میکنم...پایانش هم باز بود...هنوز نتونسم ته داستانو جمع کنم...(sm169)
سلام خوبی احساننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر میگدرونیم دیگه(sm10)
شمال تا مشهد خیلی دووووره ها . فکراتو بکن عزیزم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه همینه...یه وقتی دیگه خسته میشی دلت میخواد همینجا بشینی و همه چی همین لحظه همین جا تموم شه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخوندمش فرهاد جان...سعی میکنم گیر بیارم و بخونم...ولی واقعیت اینه هیچ تعریف درستی از زندگی نیست! نمیشه تعریفش کرد باید زندگیش کرد و پایانم شاید انقدرا مثل کتاب باز نباشه حداقل واسه خیلی از ماها (sm50)
فدای سرت نباشه غمت
نریو یادت رفته باشه تنت
نشینه خاکستر کنار لبت
فدای سرت عزیزم نباشه غمت .......
و علیکم السلام فرهاد ِ بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بشینن پاشن (sm120) الخیرو فی ما وقع (sm120)
اره درست میگی(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تعریفم ک نه ولی واقعیت های زندگی چ شیرین و چ تلخشو قشنگ بیان کرده بود...برداشت من این بودا...اینا این مشخصات کتابه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران شده امیر2(sm120)
اون وقتا هم امیر اواتار داریوش داشت هی تاپیک میزد بهش میگفتن یوزر مفید(sm120)
فعلن ک داریم پا مرغی میریم برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی , سعی میکنم تهیهه کننم و بخونمشنقل قول:
شاید یه وقت دیگه تو شرایط دیگری بیشتر بتونیم صحبت کنیم در مورد زندگی وامیدوارم اون وقت نظر دیگه ای داشته باشی (sm10)
خوشحال میشم بخونیشنقل قول:
زنده باشی بزرگوار(sm10) ایشالا حتمن می صحبتیم بعدن
سیخت نگیر میگذرهنقل قول:
همش میشه خاطره
البته من خاطرات خوبی از سربازی ندارم (sm120)
ما رفتیم رفقا فعلن(sm127)(sm169)
(sm10)نقل قول:
(sm2)
شماری از وبسایتهای خبری ایران ابتکار یک طراح تایوانی در طراحی بستهبندی کاندوم در سایزهای مختلف را با عنوان خبر «اختراع بستهبندی جالب برای سبزیجات» منتشر کردند.
"گوان-هائو پان" بستهبندی کاندومها را در پنج سایز مختلف و در تیوبهایی به رنگ سبزیجات طراحی کرده که به خریدار اجازه میدهد با در دست گرفتن آن، کاندوم مناسب خود را انتخاب کند.
دست حق بهرات پهلوون (sm127)نقل قول:
العصر الخوش
گرمهههههههههه (sm100)(sm3)
لعنتی همیلتون، اعصاب واسه ما نذاشته از بس که هم خودش خوبه از ماشینش...
اقا این دمی کجایی؟
کمک ۱۰۰۰ ریالی یک هوادار به پرسپولیس! (sm2)
(sm2)
(sm169)
البوم لمس قمصری هم قشنگ مخصوصن سایه خورشید و لمس بخش 1(sm169)
رفتی و رفتی و این دل من
منتظر بشنوه آخر شب
صدا گرمتو از پشت خط
جلو چشمم ه تصویرت همش
...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه اندروید چاوشی ساخته پیج رسمی چاوشی
نسخه رایگان(دمو برنامه) که خودشون منتشر کردن
نسخه کامل و پولی که ما منتشر کردیم قیمت فروششون 5000 تومن بود(sm70)
تو بازار هس ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پیج رسمیش گاشته برای فروش دموش رایگانهنقل قول:
برای خرید پولش 5000 تومنه
رایگان شو گذاشتم دانلود کنید(sm59)
خشایار اعتمادی
+ هیچگاه اساس زندگی من بر مبنای خوانندگی نبوده که مجبور باشم حتما هر سال آلبوم منتشر کنم
چه هوای خوبی است
آنقدر خوب که نمیدانم چای بنوشم یا خودم را دار بزنم !!!
رمز mchfullنقل قول:
- (sm50)
تاپیکای پیشنهادیتون رو با من در میون بزارید....(sm120)
Song for Eli
تولدش بود امروز (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسطوره (sm19)
من عاشقی از سال پنجاه و هفتم
که تا آمدم "ببوسمت "
انقلاب شد...
(sm50)
به به چه روز مبارکی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقامون یه دونه باشه (sm19)
در انتظار فیلم کنسرت "د وال" (sm88)
نقل قول:
یه نسخه اومده ازش فیلمبرداری رسمی نیست البته کیفیتش خوبه
ولی بهتره وایسیم dvd اصلیش بیاد (sm88)
(sm19)
امامی درباره ترانه تیتراژ مجموعه «شهرزاد» که محسن چاوشی آن را اجرا کرده است، نیز توضیح داد: در این مجموعه چهار قطعه کار فاخر از محسن چاوشی آماده شده است که در قالب مجموعه گنجانده میشود.