خداکنه تو تیزر اهنگ نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خداکنه تو تیزر اهنگ نباشه
قوچان نژاد اگه تو جام جهانی 6 گل میزد الان پرز میخریدتش به جاش ایسکو میفروخت (sm2)(sm2)
با کلاس چیه دیوث (sm120)دخترا میان فحش میدن قهر میکنن میندازن تقصیر من (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت از وثوق جویای احوالت شدم اونم بی خبر بود ازت (sm120)اس ام اس هم حدود یکی دو ماه پیش میدادم جواب نمیدادی (sm120)
این هفته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس نت نبود گوشیم خاموش بود چند وقت (sm50)(sm50)چه خبرا چیکار میکنی (sm120)(sm120)دهن لق کو وثوق ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس امضا پارو ؟؟؟؟؟
احتمالش زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ حجت خوبه(sm50)
هر چقدر که فوتبال ارژانتین بهمون ضد حال زد
والیبالش حال داد اساسی (sm137)
ﻭﻻﺳﮑﻮ : ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻋﻬﺪ ﻭ ﭘﯿﻤان قلبي دارم -
ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺵ ﻗﻠﺐ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻧﻮﺍﺯﻧﺪ
ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﻢ
ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ
ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ ﻭ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ.
خيليييي مردييييي ولاسكوي مهربوون؛مردماي كشور دومت عااشقتن
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]