نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)
نه من 22 سالمه ! سربازی هم به دلایلی که قبلا گفتم معاف شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععععععععع الان ديدم (sm30) جا انداختمت (sm30)
چرا دلم نیاد مگه تولید ملی خودمون چی کم داره زیبا جادار مطمئن (sm74)(sm127) تازه زلفشم پریشون کرده با نمونه خارجی مو نمیزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من روزی تقریبا 10 ساعت میخوابم ! شبا بیدارم تا 7 صبح بعد میخوابم تا حدود 5 بعد از ظهر ! امروز استثنا شد و 10/5 بیدار شدم دیگه خوابم نبرد (sm70)نقل قول:
فاک د ادمین |-8-| یکی گذارش رد کنه برسه به دست امیر
تو رو خدا؟ (sm77)(sm2)نقل قول:
این شکلکهای عن من چرا کار نمکنه
خیــــــــــلی وقیحی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دوغ بخور كافيه برات (sm59)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل مقايسه پرايد با ماشيناي آمريكايي(sm59)نقل قول:
زهرمار (sm2)نقل قول:
(sm2)