هنو لپ تاپم رو ندیدم ..
دی جی کالا ناموجود شده امرو .. (sm2)
رزول 4K چه فازی بگیرم باش !!!! (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هنو لپ تاپم رو ندیدم ..
دی جی کالا ناموجود شده امرو .. (sm2)
رزول 4K چه فازی بگیرم باش !!!! (sm50)
شنیدم عروسی شماهام قشنگه(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چه به روزش اوردی انسانیت نداری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همون 1000 میشه یه فرم دیگه بزنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش نهایتا بتونی یه انتخاب اضافه کنی (sm120)
اخه هزار که نداره.. 970 در میاد که من اوکی میزنم قبول نمیکنه میگه کمتر است... بعدش میشه 1100 که کم میارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
بابا یکم درکش کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته بخوابهنقل قول:
حالا میتونی خوابشو تعبیر کنی تا ساعتای بی خوابیش تغییر کنه (sm176)
(sm120)
الا دیگه اکثرا مثل قدیم نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط رخت داماد و سیب انداختنُ همچنان داریم ما (sm2)
داماد میره پشت بوم پایین با سیب سرخ
بعد ما از پایین واسش مخیونیم (با لهجه هِمِدانی (sm2))
مثلا اسمش حمید
حِِمید اقا جان زود برو بام ...سیبه رِ بشان زود بیا پاین (sm30)(sm30)
بعد اون پرت میکنه پایین ملت میپرن که بگیرنش که بختشون وا شه (sm120)
سجاد دیوث رفتی خارجکی شدی با حیوون ور میری خجالت بکش ..
انار نبوده اخه.یکی گفت اناره(sm70)نقل قول:
حیوون ؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترک کردم ..
نمیدونم هر چی هس ..
(sm70)چی میگی ؟
هادی نوروزی در صورت گل زدن به کیسه به نماد جعلی آنها عدد 4 خواهد شاشید(sm2)
باو من که چیزی نگفتم (sm9)مثلا تو درو باز نمیکنی ؟! یا مثلا نمیگی درو باز کردم ؟!
باش دیگه بالاتر از گل و بلبل چیزی نمیگم (sm19)
نمیدونم دیدم عچقم گف با یه چیزایی ور میری میگم ..
نه بابا انار اصلا مرسوم نیست! از اول سیب بوده الانم همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته هستن موردایی که میخوان خاص بازی درارن مثلا پارسال یکی تو کوچه ما انار و سیب و گوچه اورده بود بسته بود به بادکنک (sm2)
ولی خب بهترین قسمتش همین سیب انداختن کل عروسییه طرف اینم یه طرف باید بیای از نزدیک ببینی (sm120)
سلام (sm176)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم با مانتور ور میرم وصل نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
امير اينو كي نوشته ؟ (sm77)
سلام خانم گل (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خوبي؟
دوتا بزن تو سرش بگو درش شو حله قدیما میکردم جواب میداد ..نقل قول:
سلام سلام ستاره همچین کاربری کی داره (sm120)نقل قول:
سلام عزيزم خوبي ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیم اکسیژن هوا رو هدر میدیم ..نقل قول:
نقل قول:
(sm30)(sm30) بچه خوبي باش ستاره ميشي خُب ؟ (sm30)(sm30)
اه اه اینطوری نحرف با من (sm3)امیر بگم خدا چیکارت کنهنقل قول:
مرسی . شما خوبید ؟! (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عكس نداره نعوذُبالله ؟ خيلي دلم ميخواد ببينمش يا اينم دورش حاله نور ِ؟(sm178)
صمد زده کانال عربی(sm120)
همچنین صمد مرفاوی که عصر امروز قصد داشت به ملاقات مظلومی برود در پیامی درگذشت غلامحسین مظلومی را تسلیت گفت در این پیام آمده است:
هوالْحَیِّ الَّذِی لَا یَمُوتُ
بیت شریف و معزز مظلومی
سَلاَمٌ عَلَیْکُم بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ
خبر درگذشت بزرگ مرد ادب و اخلاق، یار همیشه همراه این حقیر در استقلال، مرحوم غلامحسین مظلومی حقیقتا باعث تأثر و تألم خاطر اینجانب شد. رحلت ایشان مقارن شد با ایام عزاداری اهل بیت (ع) و روز شهادت حضرت امام زین العابدین (ع) که انشاءالله در آن دنیا مهمان سفره حضرات معصوین (علیهم السلام) خواهدبود. وظیفه دانسته شد این مصیبت عظمی را به بیت شریف علی الخصوص فرزندان و همسر محترمه و همه ورزش دوستان تسلیت عرض کرده و برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان و همه عزاداران عمری مستدام همراه با برکت از خداوند منان مسئلت میکنم.
یه سلام کرد حالا کلا فازتون جالبه .. (sm2)
نقل قول:
كار خوبي ميكني (sm134)
درست شد (sm135)
مُخشو زدی ؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس دختر 20 ساله نيستم عزيزم گفتن من شبيه عزيزم گفتن مامان بزرگاتونه (sm30)
نه خودشو زد ..
(sm120)نقل قول: