هنوز جواب نگرفتم
از سرنوشت لوکزامب.رگو،خوانده راموس، رایکارد خبری هست؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز جواب نگرفتم
از سرنوشت لوکزامب.رگو،خوانده راموس، رایکارد خبری هست؟(sm120)
باید آب پاشا رو باز میکردیم آخر بازی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش فكر ميكنم اگر فركي اين نتيجه رُ گرفته بود امشب چقدر متفاوت بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شخص بنده هم حائز اهمیت هستش که همگی طرفدار من هستین (sm120)
شلاق فيلم بديست و پر ادعا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيومده شروع مرد به كوبين مربيان و ليگ و فدراسيون و فوتبال ايران (sm120)نقل قول:
نظر شما در مورد عملکرد کادر فنی تیم ملی چیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-بله
2-خیر
گزینه 2 را به 200090 ارسال کنید (sm120)
شلاق کدومه/؟(sm120)نقل قول:
من شبگرد و wiplash دوس داشتم(sm120)
به قول خداداد عزیزی :
به من یک میلیارد تومن پول بدید یه مربی بدنساز خوب میارم با 1 دروازه بان و 10 تا دفاع به هیچ تیمی نمیبازم
دژاگه چه طور تونست اين قدر خودشُ خار كنه ؟؟(sm120)نقل قول: