توبازی **** کاپ اروپا امار کروس 97 درصد پاس صحیح بوده (sm120)اون سه درصد هم فک کنم اون یکی دوتاکرنری بود که ارسال کرد رئالی ها نزدن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
توبازی **** کاپ اروپا امار کروس 97 درصد پاس صحیح بوده (sm120)اون سه درصد هم فک کنم اون یکی دوتاکرنری بود که ارسال کرد رئالی ها نزدن (sm120)
ما الان شدیم مثه پارسال تایر مونیخ که اینقد تو دنیا منفور شده بود(sm120) کلا هر تیمی جام زیاد بگیره پیش طرفدارای بقیه تیما منفور میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایر مونیخی ها به خاطر اون جاکش بازیاشون مثل خرید گوتزه و لواندوفسکی و مانژو و امثالهم همیشه منفورن (sm120)غارسایی ها هم به خاطر فیفا بازیاشون همین طور (sm120)ولی باز ما یه لول پایینتریم (sm120)یادمه بچه بودم به دوستم میگفتم رئالی شو میگفت رئالی ها مغرورن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسکو هم مالاگا بود گفت رئال مغروره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان خودش مغرور شده(sm120)
امان از پیشنهاد بزرگترین تیم تاریخ(sm120)
ایسکو + کروس 50 تا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایارا به تنهایی 40 تا (sm120)
هر چقدر اون دوتارو مفت خریدیم ایارا رو تا دسته بهمون انداختن (sm120)
زر نزن ایارا 38 تا(sm120) مشکل اینجاس پول فسخش زیاد بود(sm21) مثه لاپورته تو بیلبائو پول فسخش زیاد بود وگرنه تایر و غارسا میخریدنش(sm120)نقل قول:
به قول حسین ایارا اندازه 1 میلیون هم از خودش نشون نداده (sm120)نقل قول:
پرز دیوث واسه اسپانیالیزه کردن تیم خریدش (sm120)
میله تو مستر 90 چندم جدولی(sm2)
درخواست بازی دوستانه میدی دیوث مگه من انرژی بازیکنو از سر راه اوردم(sm25)
میخواستم جلوت 6-3-1 بچینم با تاکتیک ضد حمله (sm120)نقل قول:
خامس خدایی مثه معلولاس اصن انگار جون نداره تو زمین نمیدونم چرا اینطوریه(sm25)این از بنزما بی تحرک تره(sm2)نقل قول:
کریم کاپیتان تیم تو بازی با فیورنتینا(sm2) بدون شک بی حس و حال ترین کاپیتان تاریخ رئال(sm120)