الهییییییی من بمیرم غم یار را نبینم...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الهییییییی من بمیرم غم یار را نبینم...(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابوالفضل ! (sm2)(sm30) خدات صلوات روده برشدم از خنده .....یکی بیاد اینجا این 2 تا هنجسگر معشوقه قوم الضالمینو از هم جدا کنه (sm30)(sm30)
وگرنه میزنن میترکونن کل سایت رو حالا از ما گفتن بود (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت زهر مار برو گم شو چشم نداری عشق ما رو ببینی ایییییییشششش(sm2)
بی شرف (sm2)
(sm2)
گفتی ایییییییشششش راست کردم بیا بشین روش تابت بدم (sm2)(sm51)نقل قول:
نه من فقط روی یاران میشینم تو زیادی هیزی دوشت ندالم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ریدم دهنتون
(sm30)(sm2)
چه میگی تو کوره گرتی ...چه به خورد این بدبخت دادی (sm2)نقل قول: