(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصاف چیزیه که غارساییا ندارننقل قول:
دیگه خود غارساییا هم اعتراف کردن حق رونالدو بود یه نگاه به فصل قبل و درخشش رونالدو تو جام ها و پاره کردن نویر توسط رونالدو بنداز(sm120)
اخبار ورزشی اصن نگفت بخدا اگه مسی بود چنان با اب و تاب تعریف میکردن اصن خبر رونالدو رو نگفت(sm77)(sm120)
یه اشاره کوچیک
دادمرزی نسوزی(sm2) ذکایی(sm2)
این آمار درآمد آلبوم نمیتونه معیار درستی باشه چونکه یک ملیارد زمان دهاتی شادمهر ده ها برابر یک ملیارد الان ارزشش بوده
صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه این می مونه که فروش کلاه قرمزی رو با اخراجی ها مقایسه کنی(sm98)
چــرا می خندی؟ --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردم یه همچین جای بی صاحابی باید نابود میشد(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه چیه محمد؟ --- چیکار کردی؟--- (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14) --- خب نبود دیگه ---نقل قول:
تاپیک حامی رو میگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 90 تاپیک البومو زدم کی اومد سال 92 اومد فک کنم چند روز قبل از انتشار البوم سایت منفجر شد اینا هم میگن بخاطر تاپیک تو بوده(sm2)
(sm127)وحید(sm137)
مافیا --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
محمدرضا --- چطوری؟ --- (sm111) ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیتیله شرو شد
احسان خواجه امیری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر دسته --- (sm111)نقل قول:
محمدرضا هنوزم هست اما نیست --- (sm111)
علی لهراسبی(sm120)نقل قول:
ژابی(sm25)
(sm50)
آریان منحل شه بعدش علی پهلوان تکی میخونه میترکونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شرایطی که ما رو به اینجا رسوند ترکیبیه از شزایط، تهیه کننده و خودمون. خیلی هم پیچیده تر از این حرفاست. من زندگیمو واسه آریان گذااشتم و تا کاملا مطمئن نشدم که ادامه اش برای نام آریان ضرر داره تسلیم نشدم. صبر کردم چون آریان یه بخشی از دل منه. الان هم اگر انفرادی کار کنم اینور دنیا فقط هزینه کردم که دلم خوش باشه وگرنه این همه هزینه برای یه تک آهنگ که قراره 99 درصد مجانی دانلودش کنن و یه درصد خارج از کشور شاید بخرن به کجا میرسه؟ شما نیستی پشت صحنه ببینیچی مارو به اینجا رسوند و من دوست دارم ذهنیت شما همون زیبایی حرکت قو روی آب باشه تا حرکات تند پاهاش زیر آب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم..دلتنگِ شما (sm127)(sm66)نقل قول:
ممر این هادی کنسل کیه تو وبت نموده مارو هی میگه پارو اسفند میاد...سر کلیه شم شرط بسته(sm2)
(sm81)
تا ناامیدی من از مرد بودنم ...
سجاد browsec موزیلا کار میکنه ؟
آخی فیلم دانلود کن ببین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال کارتون سوباسا می گردم واسه یه بنده خدا(sm81)نقل قول:
آره دیدم کتمن درخواست داده بود(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو تورنت هستش باید روش دانلود از تورنت رو بهش یاد بدم(sm81)نقل قول:
بهش بگو 10 امتیاز داره قرعه کشی میشه ، زود یاد میگیره(sm2)نقل قول:
باو نصف کامنتاشو تائید نمیکنم حالا..چرتو پرتایی میگه که آدم میخواد زمینو گاز بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو ارور میده : unable to resolve server name
سرورشون ترکیده ؟(sm25)
سلااااام...مبارک باشه... می بینم داری عروسی می کنی... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه آخرش با صورت خونی خوابیده رو زمین داره می خونه (sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
امروز جمعه هفتم شهریور ماه ، سالروزِ تولدِ هنرمندِ مردمی «جواد یساری» عزیز هست .
ضمنِ تبریکِ این روز به ایشان ، براشون آرزویِ سلامتی و بهروزی داریم .
نهنقل قول: