بیا عزیزم کپی کن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا عزیزم کپی کن (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ گفتی امروز تنهام برم دوغ بگیرم یه ماکارونی هم درست کنم دلم تنگ شده براش بزنم بر بدن از این چاق و چله تر بشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میبینی که همیشه پراید پیروز میدانِ (sm120)
مار افعی یا مار بوا؟ (sm120)
نوش جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچ نچ نچ (sm25) یه موقع اسممو قاطی میکردی الان کلا منو نمیبینی! (sm172)(sm120)نقل قول:
نه دیشب اخلاقم سگی شده بود نمک سودم کردن که تا صب گند نزنم (sm2) از آتی بپرس @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نونا چقدر خمیره ! این پنیرا چرا انقدر شوره ! (sm142)
دیگه وقتشه یعه عروس خوشگل ترجیحا منشی بیارم به این خونه (sm2)
مواظب باش فشار خونت نره بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخواي منم بيام يه دوغ بگيرم ؟
عمرا آواتارمو عوض كنم اصرار نكن تازه به دلم نِشسته
بوا كه زهر نداره كبري خوبه؟
تست آواتار (sm132)