امیر خوب واردیا توام معافی گرفتی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر خوب واردیا توام معافی گرفتی؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیشم کجا بود داداش ولی تنها کاری که از دستم برمیومد کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر خمار شیشه بود بهش علکی کفتم شیشه دارم ولی باید اول آدرس خونتون رو بدی بعدم بیای خونمون اینم که خمار قبول کرد بعد بردمش جای آژانس میکه تو خونتون آژانسه تو آژانس زندکی میکنی ؟ (sm2)
رفتم تو به یکی از این راننده آژانسی ها قضیه رو کفتم بعدم به دختره کفتم موادتو دادم دست حاجی میبرت میذاره دم خونت همونجا شیشه و یه پایپ نو بهت میده
بعدم من و اون حاجاقا راننده زیر بغلشو کرفتیم کذاشتیمش صندلی عقب
اون بنده خدا آژانسیه بغض کرده بود
به احترام تو (sm10)نقل قول:
از راهنمایی بتی بهره ببر من یه ناخونم کبود شد میگه شکسته بند برو ..نقل قول:
تو رو فک کنم میبره جایی که کلا همه جات در بره ..
(sm2)
یه اقای مهربونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره از این فرصت استفاده کنم و بگم آرررام (sm2) (جای آتی خالی(sm25))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ناراحت نشو باو، لحنش اینجوریه، بد برداشت نکن (sm19)
در صلح باشین (sm59)
چرا من شوخی میکنم جدی میگیرین :|
چه بی جنبه و لوس شدین (sm3)
در اون که شکی نیستنقل قول:
ولی جالبه هر کی به من میرسه این روزا میبینم معاف شده! نمیدونم چرا اینم مث بقیه چیزا همش واسه دیگرونه |: والا
نشه مثه داستان خانوم لوس و آقای مهربون ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف شیشه ای بود چطو جرات کرد سوارش کنه؟؟ توهمی مگه نیستن اینا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپراطورشم آخونده که اسمش طبسی و تو مجلس خبرکانم هستنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35) سعی میکنم حداکثر تا 5 صبح نقلتو بهت تحویل بدم (sm2)
یک ربع دیگه تا حمله دانلود (sm120)
امین تورنت گشتم همه قسمتهاش هست جدا جدا کشیدم بیرون (sm120)
وقتی که نئشه ان توهم میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بنده خدا خمار بود خمار یعنی بهش نرسیده بود
میکم که هرچی ازش سوال میکردم هی میکفت پایپمو پیدا کن
دمت گرم بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کثافتایی که از این بدبختا سواستفاده میکنن وافعا چقدر اوضاعشون خرابه دیگه....اخه بگو این طفلی چی داره که بخوای...... |:
حالا برعکس من اومدم کرج امشب خیلی سرد شده (sm74)نقل قول:
باید داشته باشی یا نداشته باشی؟؟(sm120)نقل قول:
میشه بپرسم شما چی داشتی اون وخت؟؟
تو کادر خودشون خیلیا هستن پول میگیرن راحت معافیت صادر میکنن همین چند وقت پیش یکیشون 2000 تا ردیف کرده بود فهمیدن گرفتنشنقل قول:
امیر (sm2)
همش فکر میکردم من تنها اینجوریم
همش میرم بیرون برمیگردم کسی خونه نیست از دیوار میپرم(sm120)
اینقدر حرفه ای شدم تو 3 ثانیه عین گربه چنگ میندازم و مپیرم تو خونه (sm2)
(sm74)(sm50)نقل قول:
عجلت چیه راضی به زحمتت نیستم به خدا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد اینجا برم یه فیلم برگمان ببینم دیگه بعدشم بیدارم تا صب (sm120)
من که باس 21 ماه تمام برم (sm50) تنها کاری که تونستم بکنم این بوده که یه اشنا پیدا کردم بندازتم ســ*ــپــ#ــاه اهواز یه کار دفتری ساعت اداری (sm50)نقل قول:
بتی امام رضا آوردم (sm98)
اوه پسر اینجا مشهدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر بچه میبرن جهار پنج نفره میریزن بهش تجاوز میکنن تازه یه دست همچین مفصلم کتکش میزنن
به خدا قسم یه مورد همینجوری شده بود تو محل ما...عین 4 نفر رو بابای پسر بچه برد پای چوبه دار
یکیشون پسر همسایمون بود مامانم میکفت مادرش قبل اعدام میرفته ملاقات پسره هر دفعه میکفته مامان من فقط تو اون خونه بودم رفیقام تجاوز کردن و زدنش مادرش به مادرم میکفته که پسرش صداش میلرزیده کریه میکرده فقط اینو میکفته که من حتی دستم بهش نخورد
اعدامش کردن 21 سال داشت
خدا به من رحم کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم! اس ام اس تبریکشم امروز اومد..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرفتم ولی تو میری؟ کدوم گرایش؟
دقیقا منم 2تا از بهترین دوستام معاف شدن مدام منو دست میندازن (sm50) اینم از همون امکاناتِ که برای از ما بهترونِ (sm50)نقل قول:
ای امیر از ما بهترون (sm70)
آره واسه منم اومدنقل قول:
امنیت اطلاعات
نه منم نمیرم ارزش نداره اونهمه پول خرج شه
برین حالشو ببرین من که خدمتم تو کوهها بود بدون کمترین امکانات. 50 روز رنگ حمام نمیدیدم اب که نبود با کالنهای واسمون اب می اوردن که بوی نفت میداد پر از موش مار جک جونور تازه این خوبش تو تابستان بود تو زمستان 10برابر این سختی میکشیدی برف اب میکردیم شب ها باید میرفتی کمین تا قاچاق رد نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری حکومت میکنن داداش دیکهنقل قول:
پس فک کردی چرا پدر یکی مثه پارسا فقط و فقط 60 سال داشته باشه و فوت کنه
بعد آقای طبرسی جنتی هاشمی خام.نه ایی همشون بالای 75 سال داشته باشن و حتی کمرشون یه کم خم نشده باشه
(sm132)
(sm77)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تو امنیت من مهندسی فناوری اطلاعات(sm138) فکر کنم بد انتخاب رشته کردم(sm120) ها بابا ادم زورش میاد اینهمه پول بده اخرشم باز بیاد اینجا پست بده(sm27)نقل قول:
هوم , واقعیته فک کنم من زیادی بی خبرم از وضع و اوضاع اطرافم...نقل قول:
میان میبرنتونا(sm27)نقل قول:
(sm50)
توام یه تلاشی میزدی حالا شاید راهی پیدا میشد (sm50)نقل قول:
نهایتش دیگه از همین کانالی که امیر وارد شده وارد میشدی (sm120)
واسه امسال میشینی میخونی بازم؟؟نقل قول:
انتخاب رشته ات بوده . میتونی عوضش کنی(sm120) کنکورم افتاد اردیبهشت و آی تی هم رسما فاتحش خونده شد ! فقط دو گرایش (sm138)نقل قول:
حوصله ندارم پارسالشم دو ماه تق و لق خوندمنقل قول:
نمیدونم فعلا که میخوابم فیلم میبینم تصمیم به خوندن نگرفتم(sm27)