نه بابا گفته من با کیبورد راحت تر بودم ولی دسته رو دادن به مانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا گفته من با کیبورد راحت تر بودم ولی دسته رو دادن به مانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربي كه نميتونه بعد گل تيمش رو اروم كنه بايد بره بميرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسكولاري بيست تا تيم بوده تو يكيش موفق نبوده
هميشه جلو تيماي تاكتيكي بازنده محض بود
كفاشيان خطاب به همسرش:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اين يارو اسكولاری زنگ زد بگو من حمومم.(sm120)
با مایکون و فرد و هالک بهتر از این نمیشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی تو بنیاد کار ازبکستان هم موفق نبودهههه آوردن مربیش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
الان دیگه دودول نیست برا خودش کیـــــــــــــــــــــــ ری شده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هالک اونقدر ها هم بد نیست ولی بازیکن 20 دقیقه آخره نه اینکه فیکس باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه دوم يواخيم لو دسته رو ول كرده ببينه اسكولاری چند تا میتونه بزنه. (sm120)نقل قول:
باریکلا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس وقتشه شوهرش بدی(sm2)
نقل قول:
نقل قول:
(sm2)نقل قول: