همه ییکامنتها جبهه گیری داره چرا خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ییکامنتها جبهه گیری داره چرا خخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم فراتر از موسیقی ایرانه روی این ترانه 6 دقیقه ملودی و تنظیم گذاشتن خیلی حرفه یاد بگیرن بعضیانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وقتا فقط اسمت بخوره پای لیبل کار کافیه
چاوشی تنظیم به بقیه هم میده
اما خودشو فراموش نکرده
نه مثل شادمهر که انگار اعتماد به نفس نداره
آهنگ تقدیرو میزاره افراد تجربه گران رو تگ میکنن
خب این کفتارها رو چرا تگ میکنی رو این آهنگ
همون آهنگ و تنظیم رو بره میکس و مستر پیشکش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن حتی توی میکس و مستر هم حرفهای شده!!
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره توی درست ترین مسیر کارشو پیش میبره چاوشی اصلا بدون تفکر آهنگ.نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن من خسته شدم خیلی وقتا دیگه بیخیال میشم
میگم هیچی نگم کم هم اینجا بیام
باز یه چیزی مثل همین اهنگ چاوشی حرصمو در میاره
یه البوم داری میسازی دو ترک خودت کار کن
از دیشب رفته رو ریپیت، هر بار هم باش بغض میکنم
چقد خوب صدای خود حسین پناهی رو هم گذاشته، جیگر ادم رو میسوزنه
خیلی وقت بود اهنگ به این خوبی نشنیده بودم
واقعا (sm74) نمیدونم کی منو طلسم کرده (sm178) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم آهنگای چاووشی رو دوست دارم این آهنگشم قشنگ بود .. دمش گرم