(sm172)(sm25)(sm27)(sm93)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm25)(sm27)(sm93)
جدی رو چه حسابی معافی گرفتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرزبانی خدمتش هزار مصیبت داره داغون شدم تو خدمت . الان بردار کوچیکم تو رشت خدمت میکنه با لباس شخصی خیلی راحتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوض پدر من در امد باور کن موقعی که میخواستم برم مرخصی تو زمستون 11 ساعت پیاده روی کردم تا رسیدم به روستا تا ماشین بیاد برم تازه از روستا تا شهر 4 ساعت راهه پشت ماشین تو اون سرمای زیر صفر درجه
اره افتاد اردیبهشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه عمرا اونهمه ریاضی مهندسی و احتمال و گسسته رو بشینم بخونم(sm3) تو میخونی؟ ام بی ای هم بد نیستا اونم میتونی بخونی
خونه اول ما همینطوری بود اونجا هم میپریدم بحرحال ورزشکاریم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خونه باز بهتره ، همیشه هم میگم برم کلید بزنم برا خودم و باز همون آش (sm120)
با ارزوی سلامتی (sm10)نقل قول:
شکسته بند یادت نرهنقل قول:
نمیدونم اگه بیکاری باز از هیچی بهتره ادم سرگرم میشه حداقل ولی حوصله هم نیست اخه |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شبیه این روزای منه (sm27)
واقعا خیلی ستمه باید این همه سختی هارو تحمل کنید (sm74) داداشم هر موقع از خاطرات سربازیش میگه من گریه م میگیره سیستان بلوچستان بین اون همه اشرا ر و با اون سرمای سوزناک زمستوناش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی کلاه از سر بر میدارم به افتخارت رسول جان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینایی که میگی رو کمتر کسی دووم میاره بازم به همت تو ....
یهو بگو اسارت گدروندم دیگه |:
اوه نگو من در رفتم بیام سمت آی تی واسه همون ولی باز افتاد تو پاچمون(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد میخونم ولی خوندن در حد تست زدن . تست زدن خیلی بهتره تا خوندن
ولی خب میخوام زیاد درگیر درس نشم . احتمالا برم مشهد تو هتل و کنارشم چند تا کد و طراحی کنم و دوره برم و 4 تا تست واسه سال بعد
باز تو خوبه مشهدی . من که شهرستانم هیچی نداره مجبورم هرطوری شده بزنم بیرون (sm50)
حوصله میخواد...فعلا که ندارم شاید بعدا حوصله پیدا کردم...فقط کنکور خوندنش که نیس...بعد از اون باز دو سال درگیر درس و دانشگاه و ...ارشدم کلی قر و فر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی خدایی حقش بود معاف شه باباش جانبازِ یه پاش از بیخ قطعِ کار میکنه کمک خرج خانواده ـش (sm50) ولی اون یکی زمانی که معافیت 3برادری میدادن زد تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر که درست نگفت ولی اگه منظورش تعادل روانی باشه حاضرم 6سال برم خدمت اینطوری نکنم... یه پسر عمو داریم فکر میکرد زرنگی میکنه خودشو زد به دیوونگی الان زندگیش داغونه هیچ کجا استخدامش نمیکردن وقتی میدیدن معافیتش تعادل روانیِ (sm25)
البته شاید برای کسی که بخواد شغل ازاد داشته باشه مناسب باشه ولی کمیسیونم خیلی سخت گیرن به این راحتی نمشه فریبشون داد
همه امکانات واسه تهرانیاست (sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا بودی رسول ؟ منم یکم ناله کنم از خدمتم (sm2)
(sm2)افتادی تو تاپیک چپ و راست تیکه میندازی (sm120)نقل قول:
کدوم هتل میخوای بری؟ همکار من مسئول شبکه هتل درویشی بود صبح تا عصر بود بعضی شبا هم شیفت باید وامیستاد ماهی 700نقل قول:
بری سرکار دیگه دانشگاه روزانه رو باید قیدشو بزنی...
چی بگم والا...الان خود من از همه بلاتکلیف ترم! ولی خب میگم از هیچی بهتره....ولی در صورتی که کاری باشه و این در کنارش خیلی خوب میشه! ولی همین طوریم باز 2 3 سال درگیر درس بشی به امیدی که اتفاق خاصی بیفته در اینده که البته بعیده...نقل قول:
باور کن شبها میرفتیم کمین نفر جلویی 5 متر جلوتر میرفت نمیدیدیش قاچاچی می امد رد میشد باهاش درگیر میشدی اتباع غیرمجاز می امدن اکثرا افغانی بنگلادشی پاکستانی از اونها بدتر درگیری با شورشهای پژاک بود یه بار وسط درگیری گلوله اونها یک قدمی دوستم خورد باور کنید از وحشت حالش خراب شده بود گفت من نمیتونم تو مرز بمونم پدرش به هزار اشنا بردش شهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت بعضی جاها واقعا بدبختیه ما اشنامون افتاده بود مریوان کوه های اطرافش بودن میگفت ده بار پژاک تا رو سرمون اومدن ولی قسر در رفتیم جونشون تو خطره اون بدبختا (sm25)
مرزبانی اذربایجان غربینقل قول:
تازه تاسیسه همون نزدیک حرمه تازه میخواد افتتاح شه واسه پذیرش خواستن یه خورده انگلیسی و عربی و اینا باید بلد باشینقل قول:
فکر نکنم واسه رشته ما دیگه درس بدرد بخوره
فقط باید بشینی دوزار عملی کار کنی
تهش همون غیرانتفاعی رو میرم صرفا فقط واسه مدرک گرفتن :| که اونم شاید نرم
شرکت میری؟ کارت چیه ؟
پژاک چیه(sm20)
اره خب خیلیا حقشون و کاری ندارم بقیرو ولی میبینم یا میشنوم به ظاهر که مشکلی ندارن حالا دیگه خدا داند چرا و چگونه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قوانینشم که قربونش برم هر سری به درد یه عده میخوره دیگه مثلا همین کفالت پدر بالای شصت سال خیلیا مفت مفت گفتن الان برداشتن و.....
تعادل روانی و کلا معافیتی که کارت قرمز بدن اره خب مشکلات خودشو داره استخدامی و موارد محدودیتی دیگه واسه همین خیلیا سمتش نمیرن مگر واقعا طرف مشکل داشته باشه یا به قول تو بیخیال محدیودیتاش بشه و بخواد ادم خودش باشه و باهاش کنار بیاد
کمیسیونم شانسیه ولی کلن سخت میگیرن جدیدا خیلی از همین موارد روانی هم معاف از رزم میکنن تا معاف کامل که مفت نمیارزه ...
ولی خب آشنا باشه و پرونده داشته باشی حله
گروه خرابکاری بیشتر تو کردستان و آذربایجان هستن هفته نیست رد بشه و شهید نیارن بی پدرا کلی جوونای مردمو کردن زیر خاکنقل قول:
یاد سینا بخیر به خاطر تخفیف 47 درصدی دوره ها (sm2)نقل قول:
نه ولی این یکیو جدا و با دل پر گفتم (sm50)
من اینور بودم سیستان . لامصب ساعت 7/8 شب بع بعد همه میگرخیدن تو خونه هانقل قول:
تیراندازی بود همش
اصلا اونجا جز ایران محسوب نمیشه(sm25)
یه چیزی تو مایه های ریگینقل قول:
مرزیانی و این مناطق که رفتنش با خودته برگشتش با خداست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اون مناطق شما همین طور روتین هفته به هفته شهید هست که میارن از مرزبانی |:
قبلا میرفتم مربوط به پارساله شرکت نرم افزاری بود کار CRM و Exchange وLync اینا میکردن اونام نیومده ورشکست شدن کلا اوضاع خرابه (sm120)نقل قول:
واسه مدرک فقط وقتی برو که سر یه کاری باشی بهت بگن باید ارشد داشته باشی...خلی یا بچه مایه داری 9-10 بخوای هزینه مدرک بدی :|
تو خیابون امام رضا رفتی یه سر حضوری برو هتلای اطراف همونجا بپرس نیروی شبکه اینا نمیخواین؟ همکار من همینجوری تو درویشی کار پیدا کرده بود!
قیافت به این حرفای جدی نمیخوره(sm2)(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172) بیچارهنقل قول:
میدونم الان به نظرتون دارم جوک میگم من خودم هم تا زمانی که از نزدیک ندیده بودم باور نداشتم ولی بخدا تو برجکی زندگی کردم که وقتی تو روزش در برجک بسته بود چشم چشمو نمیدید غذاهایی خوردم که حیون هم نمیخورد ولی مجبور بودم گوشتها بوی گند میدادن از گوشت بدتر مرغ بود که حال ادم به هم میخورد یه بار شب کمین یه شتر گرفتیم با گلوله کشتیمش گوشت اونو تقسیم کردن میگفتن بخورین چون ما خودمون از نزدیک دیده بودیم نمیتونستیم بخوریمش ولی به اجبار میخوردیم باور کن تو زمستون 2تا جوراب کلفت میپوشیدم یه جفت جوراب پشمی یه نایلون هم میکشیدم روشون 3تا شلوار به همراه بادگیر فقط نیم ساعت اول بدنت گرم بود بدش یخ میزدی وقتی میرسیدی برجک 5صبح عوض خواب باید نیم ساعت پاهاتو جلو اترا (بخاری هم نبود )میگرفتی تا یخشون باز بشه بتونی حسشون کنینقل قول:
ای بابا(sm74) بدبخت پدر مادراشوننقل قول:
سینا (sm54)نقل قول:
کلا ایران همینه ، تفاوت فاحشی قائل میشن بین شهر و مناظق مختلف(sm50)
شب خوبی داشته باشی (sm10)نقل قول:
آقا نگو اینارووو (sm60)نقل قول:
میدونی زده شدم دیگه از درس وقتی میبینم اینجوری اوسکلمون کردن کیلویی پذیرش میکنن کیلویی میدن بیرون ...4 سال عمرتو میذاشتی شاگرد مکانیک بودی الان برا خودت اوستا میشدی... شاید اگه رشته راحت و فان پیدا کردم واسه بیکار نبودن و تفریحش بخونم..مثل رشته های هنر...یا اگه رشته بدرد بخور پیدا کردمنقل قول:
آره درگیری ها تو اطراف شهر ها خیلی زیاده هر روز هواپیما رد میشه بمبارانشون میکنه ولی چون چریکی هستن خب نمیتونن کلا نابودشون کنن (sm25)نقل قول:
خداشاهده همین ماه فقط 10 تا شهید شهر ما داده تو درگیری با این لعنتیا (sm25) حالا اونایی که برا چندرغاز پول میرن عراق و سوریه هفته بعدش جنازشون میارن بماند (sm25)
به کردهای ایرانی مخالف این نظام پژاک میگننقل قول:
به کردهای ترکیه که مخالف ترکیه هستن په ک ک میگن
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش (sm127)نقل قول:
اره لامذهب... شهرستانی بودن مصبیته! حالا ما که مثلامرکز استانیم دیگه شهرستانا خودت هستی و میدونی اوضاع چه شکلیه...(sm50)
خیلی ستمه زندگی با این وضع (sm172)