دوباره در مهرآباد ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره در مهرآباد ... (sm50)
پوستر شاه مقصود ، بزودی ... (sm25)
(sm50)
(sm178)
امیر این صادق دیوث میگه به امیر بگو یوزر منو بزنه فرشته Fereshte
خودش روش نمیشه بت بگه این شد که من گفتم (sm2) (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر تازه ماهواره خریده بودیم اولین کانالی که نصاب آورد برامون تپش بود دقیقا هم همین برنامه رو نشون می داد. زمستون 82 بود فکر کنم. چه زود میگذره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) ولي به جاش در كل اينجايي(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو چه دیوث مگه فضولی تو کار مردم دخالت میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتم بخواد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه نخور من کی گفتم دیوث(sm2)نقل قول:
برو به عمت دلخوشی بده دیوث(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm77)(sm2)