پیام صالحی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیام صالحی (sm120)
(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تاپیک نظرسنجی آلبوم یراحی سیگار دود کن (sm2)
اوضاع که چه عرض کنم (sm25)هر چی پیرمرد چلغوزه و بازنشسته هستش اینجا خدمات کامپیوتری زده (sm3)یا کارمند فلان اداره(sm3) ماشاا.. قشر فرهنگی هستن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بگه دیوث بازنشست شدی بمیر (sm3)کلا محیط شهرتان همینه
آره درسست میگی الان شبانه تهران هم شهریه ش چیزی کمتر از غیرانتفاعی نیست (sm25)
الان فقط کار ! اگه کاری باشه (sm50)
حق با توئه ! اینم دومادمون بهم گفت چند سالیه رفته مشهد چند هتل تاسیساتش رو داره و پیش اومد و بهم گفت
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جوک نیست...شاید درک نکنیم که نمیکنیم تا خودمون نکشیم ولی همه اینایی که میگی متاسفانه هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ندارم بگم...وحشتناک بوده وضعیت و خود من دو روز این طوری بخوام زندگی کنم شاید دووم نیارم |:
امیدوارم په که که یه خمپاره بزنه تو کیونت که با ما نیومدی تو پستو(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما 5 بعدازظهر به بعد منع رفت امد داشتیم چندتا از ماشینها و جونها با تله های انفجاری رفتن اون دنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیه سربازهاش میترسیدن و کلا نظامشون کاری نداشت که میاد کی میره کی تیاندازی میکنه ولی همه بدبختیش مال ما بود هر روز تو بیسیم اماده باش و دستورات هوشیاری میدادن
ترکیه ها با هلی کوپتر ماشین خوب می امدن هوا بد بود پستهاشون لغو میشد براشون خواننده می اوردن حتی زن می اوردن واسشون بهترین پاسگاهها را داشتن هر موقع کیفشون میکشید می امدن کمین اونم 10 نفری همرا 15تا سگ ما هم 3نفری میرفتین با چندتا کلاش.
اورازان...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه ازتون متنفرم ولی دلم براتون میسوزه(sm120) حالا من دخترم ولی شما که یجورایی کار کردن وظیفتونه تو شرایط الان باید از افسردگی مرده باشین(sm98)
درس خوندن و تخصص و...تو این مملکت مسخرست! صرفا شده همون مدرکه...کاریم ندارن چقدر بلدی یا سواد داری...واسه ما و بعد ما هم که کلن جایی نمونده دیگه! همرو گرفتن از قبل...یا باید راضی شی بیگاری بدی یا اخرش هیچی به هیچینقل قول:
اخ گفتی...دیگه از رشته های سنگین و سخت و اینا حالم بهم میخوره...هنری چیزی خونده بودیم لااقل کنارش کارم میکردیم...الان چی!؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سر همین غذای نظام دندونم شکست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصبا هیچی نمیفهمن با ار پی جی میزدن منبع نفت رو تا یه هفته خاموش نمیشد
همیشه خبر کشته شدن
همیشه فیلم کشت و کشتار پخش میشد
اصلا اونجا ته دنیا بود (sm25)
لامصبا یکی بگه سرباز جونشو داره میزاره دوزار امکانات بدین بهش حداقل
انیهمه میری خدمت اخرم پرتت میکنن بیرون هر بلائی هم که سرت بیاد هیچ کسی مسولبت قبول نمیکنه
(sm3)
والا! هم لذت میبردیم هم کار میکردیم...اون روز چشمم افتاد به یه اگهی نوشته بود سیاه قلم کار و نقاش رنگ روغن و از این چرتا بیان واسه یه گالری ماهی 1 تومن کنارش اگهی استخدام مهندس زده بود صبح تا عصر 600(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میدونم..هر وقت گذرم خورده سمت کردستان و اون ورا اکثرا صحنه های تشییع جنازه شهدایی که اوردنو دیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا رو که نگو دیگه! ولی خب دیگه طرف به تهش رسیده که رو جونش ریسک میکنه دیگه چی میشه گفت (sm50)
خوبیش اینه اگه جنگ بشه شماها رو ببرن اسارت اصلا بهتون سخت نمیگذره(sm120)نقل قول:
(sm120) آره ولی بدتر اینه که بیشتر کارارو همین شما دخترا از مردها گرفتین (sm98)نقل قول:
نمیدونم رفتی خدمت یا نه محمد؟ ولی اگه خواستی بری هر چقدر زور داری بزن نی افتی مرزبانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد خدمتم به هرکی میرسم میگم از مرزبانی دورباشن واقعا خدمتش سخترین خدمت تو ایرانه بیخود نیست که خدمتش تو مناطق عملیاتی واست عملیاتی حساب میشه و 3ماه کسر داره
وقتی می امدم خونه باور کن مادرم تو خونه راهم نمیداد میگفت تو حیاط لباساتو دربیار فقط برو حموم لباساتم تو خونه نیار حقم داشت بید داشتن لباسهام و صدا مریضی کثافط دیگه
والا به خدا...ما نه تو درس خوندن لذتی بردیم نه بعدش عاقبت به خیر شدیم!نقل قول:
رفیق من از مهندسی انصرف داد رفت پی هنر و عکاسی الان گالری میزنه و بیا و ببین چه برو بیایی داره |:
مهندسی الانم دیگه نه ولی یه زمان فقط اسمش دهن پر کن بود (sm120)
آخ یه دوستی دارم هم دوره ما نبود سنش بیشتر محال ترین حدسی که میتونی بزن بگو به نظرت این چطوری معافی گرفت؟ (sm88)(sm178)نقل قول:
البته اشکال نداره خانما هم همپای مردا کار کنن (sm120)نقل قول:
منتها هر کسی بره جای خودش قرار بگیره ...
(sm70)تو که بغل تهرانینقل قول:
یه زمانی این رفیق ما کاردانی مکانیک داشت سر و دست میشکوندن برا استخدام تو کارخونه ها
ناز کرد الان پخی هم حسابش نمیکنن(sm120)
خب(sm27)نقل قول:
یه بار تو تاکسی نشستم رانندهه شاکی بودا!! تا نشستم یهو گفت همین شماها بازارو خراب کردین دیگه! واسه چندرغاز حاضرین صبح تا شب کار کنین بعد پسرای بدبخت انتظار ماهی 700 تومنم نباید داشته باشن...اینقد داد میزد میخواستم درو باز کنم خودمو بندازم پایین نکشه منو یه وقت(sm2)
جنگ شه با این امکانات اسارتی دیکه در کار نیستنقل قول:
همه با هم تیگه تیگه میشیم پودر میشیم(sm120)
پیام صالحی (sm120)
(sm242) خود همونی که می خوامی
لقبه خرصدا واسش کم بود،از الان تیزر قشنگ هم بهش اضافه شد(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 ماه کسری با.ر کن خیلی کمه...با این شرایط که هر روز جونت در خطره و اوضاع زندگی اینه واقعا همین مدتشم زیاده خیلی زیاد...نقل قول:
حق داره بنده خدا...بابا با اون وضع و حالی که تو برمیگشتی انسانی نبوده دیگه...بعدشم دیگه ادم اون ادم سابق نمیشه...هر چقدرم که بگذره!
همین که فقط جون سالم به در ببری و با اسیب روجی روانیش کنار بیای باید خدارو شکر کنی (sm50)
نقل قول:
من 4 تا از دندنونهام خراب شدن تو خدمت فقط واسه همین غذاها و نبود بهداشت
امکانات تو مرزبانی یعنی کشک هیچی ندارن جز چندتا کلاشو ارپی جی خمپاره
به سرباز که اصلا ارزش قائل نیستن باور کن واسه کادر هم ارزش قائل نیستن چون خودم 10ها مورد از نزدیک دیدم
اخر خدمت بخاطر همین چیزها با فرمانده گروهان حرفم شد باور کن 7 روزم مونده بود تا تموم کنم واسم 2 روز بازداشت زد
(sm2)نقل قول:
چطور؟؟ (sm120)(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم که کلا کار نکنین بقول امین جای خودتون (sm120) کی گفت تو بیای نرم افزار(sm2)نقل قول:
یه هفته پیش مشهد بودم رفتیم بیرون یه صحنه ای دیدیم از عرب جماعت و دختر و زن ایرانی (sm25)(sm50)تف ...
من شنیدم خدمت با بیل برنج خورشت جا به جا می کنن (sm2)
مسواک نزدنتو به پای بهداشت نذار گشاد(sm2)نقل قول:
الان دولت میاد بگه دندونت و .. (sm50)نقل قول:
با عرض پوزش از خانمای تاپیک و بقیه بچه ها از بغل تهران بودن فقط .....به ما رسیده داداش (sm3)(sm120)نقل قول:
اره ولله یه زمانی رو هوا میبردن این رشته ها رو...الان میبینی ملت در به در دنبال ارشد و فلانن از رو بیکاریه و الا کسی سرش درد نمیکنه بره که (sm120)
خاک به سرتون نمیخواین از ما دفاع کنین؟(sm120) کار که ندارین پول که ندارین دوزار جنم داشته باشیننقل قول:
جنگم من باید برم به جا تو؟(sm120) امکانات داریم بگو ترسوام
جونم کلسترول (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیب زمینی پخته بخوان له بکنن همه رو میریزن تو یه پاتیل چارتا سرباز با پوتین جفتک میزنن روشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونشون (sm2)نقل قول: