خودم حالم ازین رشته تخیلی بهم میخوره من معماری دوس داشتم(sm120) چی دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم حالم ازین رشته تخیلی بهم میخوره من معماری دوس داشتم(sm120) چی دیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا لب کلوم این خراب شده جای موندن نیست (sm27)
هر کس واسش جور شد بزنه بره در یه طور که دیگه برنگرده ها (sm120)
چارتار صبح میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خاطرات دوستان به جاهای باریک نرسیده یه نخ برنیم بیایم (sm50)
آلبوم حجت اشرف زاده عجب ملودیای گیرایی داره (sm50)
اره صبخ امیر میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه ملودی هم سرت میشه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بعد خدمت اوضاع روحیم به کل عوض شده اصلا اون ادم ثابق نیستم خودم خوب میفهمم اینونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل خدمت شاید از غذایی ایراد میگرفتم ولی الان هرچی بیارن میخورم اصلا هم به تمیزی یا کثیفی غذا اهمیت نمیدم
محمد یه خاطره واست بگم جالبه
تو خدمت به خاطر شرایط باید تند تند غذاتو میخوردی منم عادت کرده بودم به اینجور غذا خوردن تازه خدمتم تموم شده بود رفته بودیم بیرون با فامیل داشتیم غذا میخوردیم دیدم یعدفه همه دارن به من نگاه میکنن عمم میگفت چرا اینطور سریع غذا میخوری کسی دنبالته. خلاصه منم موضوع گفتم تازه فهمیدن اوضاع ازچه قراره
خب این چه کاریه صبح منتشر میشه بعد شب میخوان برن رونمایی کنن؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه جنگ با مخه و شایعه س (sm120)من میشینم پشت کامپیوتر توپ و تانک هدایت میکنم و قسمت مخه رو برعهده میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زنا هم بشینین شایعه درست کنین (sm120)
حدس نزدی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا میگفت روم نمیشه خوشحالی کنم واسه معافیم کسی نپرسه
شوره ی سر (sm88)(sm88)(sm88)
میگفت فقط به مدت 2هفته یه قانون تصویب کردن صداشم در نیاوردن که به دلیل شوره ی سر معافیت پزشکی میدادن بعدم لغو شد... اصلا مدیونی اگه فکر کنی همچین کاری کردن به مدت 2هفته که یه آقا زاده معاف بشه ها... حالا این وسط هرکیم زد تو گوشش مفت چنگش
اونوقت یکی مثل رسول باید اینطوری خدمت کنه (sm81)
سردردم شروع شد (sm50)
کسخلننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا بچه فرهنگین کلاس می زارن (sm2)مثلا خاص هستن
خف بگیر فن آرمان گرشاسبی (sm2)نقل قول:
همون نقطه چینش به ما هم نمیرسه (sm120)دو دستی بچسبین بهشنقل قول:
اول باید اب پیدا میکردی بعد مسواک میزدی خودت تا از نزدیک نبینی فکرمیکنی من همه اینها دارم از خودم میسازمنقل قول:
50روز حموم نمیرفتم تا بیام مرخصی برم حموم یعنی نه اب بود نه حموم تازه تو تابستان میشد سرتو بشوری هفته ای یه بار تو زمستون اینم نمیشد به خاطر برف چندمتری و سختی رفتو امد تو زمستون تا 70 - 80 روز هم میموندیم تو اون شرایط
بده منم یه موشک بندازم(sm120)نقل قول:
تو آموزشی باورتون نمیشه خیلی از بچه ها اصلا خبر نداشتن معافی چی هست اصلا
دو سه هفته بعد از شروع اموزش معاینه پزشکی گرفتن و از گردان ما 20/30 تایی همینظوری معاف شدن
خودشم خبر نداشت
حالا کنارش 4 تا دونه برگه a4 هم برمیدارم با خودم میارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و هرکس که بتونه بره و نره یه احمق به تمام معناس که هرچی سرش میاد حقشِ (sm25)نقل قول:
من چارتار گوش نمیدادم تا باران تویی afx ریمیکس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش رفتم البومشو دان کردم فعلا گوش ندادم
ولی اون موزیکه تو تیزر خیلی منو گرفت و خوشم اومد ولی این مسخره بازیا که این گروها جدیدا میکنن خیلی ضایست
فقطم اینا نیست این گروها چین که البوماشون داره میاد نوکوبو داماهی و این چرتا پرتا همشون زدن تو کاره کارای به قوله خودشون جدید.
مهندس مملکتو مسخره نکن مهندس(sm120)نقل قول:
نگفتی مشهد چی دیدی (sm138)
آرمان کسخلشاسبی کیه دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم باید بذارم پیشه اون 2 فنه فرغون و موتورگازی؟
فنه 3پاچه(sm2)(sm2)
خب ببین قلق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بری خمیر دندون رو بزنی رو مسواک
مسواکتو بزنی
بعد میری یه گاز میزنی به برفا
منتظر میمونی اب بشه بعد قرقر بعدشم تف(sm2)
تا راهنمایی های بعدی خدانگهدار(sm2)
یعنی بی تعارف خاک بر سرش...هیچ توجیهی هم قابل قبول نیست مگر واقعا راضی باه به این زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقت با دوستم صحبت میکردیم واسش جور بود هی بهونه میاورد که فلان و پایبندی دارم و از این حرفا بهش گفتم ببین تو خیلی همت کنی بتونی زندگی خودتو نجات بدی پس فکر هیچیو نکن (sm25)
برگه میارم بشینی موشک طراحی کنی و مختصات دربیاری مهندس (sm120)نقل قول:
هیچی نشسته بودیم با پسرخاله وپسردایی یه مرده لر بود و عربیش خوب بود داشت عسل قالب میکرد به عربها (sm120)
یه زن با بچش حدود 4/5 ساله و یه دختر حدود 17/18 ساله که فکر کنم خواهر یا فامیلش بود نشسته بودن تنهایی تو کوهسنگی
خوشگل بودن انصافا (sm120) هیچی دیگه ما رفتیم یه چی بخریم و برگردیم برگشتیم دیدیم یه مرده کنارش داره صحبت میکنه
من که فهمیدم گفتم این مردش نیست بقیه گفتن نه .. کم کم یکی شد دوتا و سه تا و ...
هیچی دیگه بلند شدن رفتن خودمونو رسوندیم اون مرد لره داستان ما هم قضیه رو کامل فهمیده بود ازش پرسیدیم گفت هیچی
این سه تا عرب اومدن راست راست تو ایران زنه رو با یه بچه کوچک و یه دختر 17 ساله ... (sm25)(sm172)
تف .. (sm50)همش پول ه .. پول (sm50)
(sm54)(sm25)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شوخی مضحکی!! شوره سر؟؟ اینم شد دلیل؟؟؟ |:
دلمون خوش کنیم به چی آخه... تُف
همینه دیگه همیشه همین داستانه....و ما هم که همیشه خدا دستمون از همه چی کوتاست و یا باید شنونده باشیم یا تماشاگر
اصن هدر رفتن وقتش به درک دیگه این شرایط طله به خدا...طرفو داغون میکنه از هر نظر که فکر کنی(sm172)
حق داری (sm50)
هی خدا(sm50)نقل قول:
انتظار داشتی نشه..لامذهب انگار چندی ماه اسارت گذرونیدی دیگه! معلومه دیگه ادم سابق نمیشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا شرایط تو عجیب و غریب سخت بوده البته خیلیا هم مث تو بودن و هستن ولی متاسفانه گمه و هیچکس خبردار نمیشه چه میکشن اون جا
خدمت همین شده یه عده سروش میشینن برو خوبه مرد میشی و فلان...دیگه نمیدونن اوضاع از چه قراره! اخه به چه قیمتی؟؟
رفتیم قاطی شدیم و نزدیک بود درگیر شیم(sm50)نقل قول:
ولی یه راننده ایرانی باهاشون بود بی پدر نزاشت (sm25)
آخه یه زن با بچه کوچکش ؟!! مگه میشه (sm172)از اون بدتر اون دختر 17/18 ساله (sm50)
به ما رسیده کجا رو گرفتیم؟؟(sm120) همه فک میکنن اوضاع دیگری بهتره ولی فقط واسه تهرانیا شده (sm3)(sm2)نقل قول:
شب خوش دوستان(sm27)
چرا درگیر؟ خب زنه خودش راضی بوده دیگهنقل قول:
تو پیج پولدارای تهران یکی کامنت زده بود این عکسها رو یکی میبینه و میشینه حسرت میخورهنقل قول:
یکی هم تلاش میکنه وضعیتش رو برسونه به این حد
چه ربطی داشت (sm120)
ولی مگه میشه تو این وضعیت اسفناک از راه درست به اونجاها رسید(sm50)
به شما چه این وسط؟؟ ه بلا هم سرتون میاوردن |:نقل قول:
طرف خودش رضایت داشته لابد..
بخوای ریز شی تو درو ورت پره از این چیزا...همشم از اینه وقتی طرف مبور شه دست به هر کاری فک کنی میزنه دیگه!(sm172)
هی ... (sm50) حق با توئه ولی ... (sm50)نقل قول:
زر نباریده سرش یا دزد بوده یا پدرش(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خط آخر (sm50)(sm50)(sm50)
دمت گرم رسول!کارت خیلی درستهنقل قول:
خیلی از ماها شنیده بودیم کم و بیش ولی این اندازه واقعا عجیب بود واسم...حرفشم سنگینه ببین چه کشیدی دیگه تو...(sm172)
شبت بخیر (sm10)
حق با توئه ولی تو که باید بهتر درک کنی (sm50)نقل قول:
عرب بیاد تو ایران زن و با بچش ببره (sm25)(sm9)نقل قول: