[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آلوده تر کن محراب ما را
(sm50)
لیلاچه پلی شد (sm2)جاهاهاهاهاهاها
همچنان " مثل مجسمه " بهترین آلبوم امسال (sm50)
........
اصلا معلوم نیست چی می خونه (sm2)
واسه آلبومش یه هندزفری بیتس و یه سمعک لازمه
(sm2)سیفت دیلیت کردم رفت
به قول صفاریان یه جوری از خواننده تعریف میکنن فکر می کنی با جان لنون طرفی (sm2)
بر می گردم (sm120)
ببینین چی ها گفته (sm2)
یک سرمایهدار صاحب مرغداریهای عظیم، کسی مثل «هژبر یزدانی» که فقط در کار تجارت و تولید نبود، بلکه پس پرده با سه نفر دیگر، مثلاً خرم -صاحب پارک خرم - در استودیویی سرمایهگذاری میکردند و همان زنانی را که اشاره کردم، در سراسر ایران نشان میکردند، به خیابان ارباب جمشید میآوردند و فلان تهیهکننده از فقر و ضعف مالی آن دختر خانم استفاده میکرد. همانجا از پدر بدبختش دستخط میگرفتند که دخترش باکره نیست تا بعد از عقد قرارداد با او هر بلایی که سرش میآید، پدر حق اعتراض نداشته باشد. فیلم «رضاموتوری» در آریانا فیلم آقای شباویز تهیه شد. من خودم در آنجا شاهد بودم که یک پدر بسیار فقیر، دخترش را که شاید بیش از 15،16 سال نداشت و باکره بود، آورد. قرار گذاشتند دختر نقشی را بازی کند و تبدیل به ستاره شود. کل پولی که آقای شباویز بابت قرارداد و دستخطی که از پدر دختر گرفت مبنی بر اینکه باکره نیست، هفت هزار تومان بود. این نمونه ایست که من خودم دیدم.
اسم دختره رو نگفته ولی بعدش اشاره کرده به نوش آفرین (sm120)
خلاصه کاباره میامی و گوگوش اجرای مخصوص برای این خانواده گذاشتند. شهرام بغل اشرف نشسته و کاملاً مست کرده بود. آن شب داریوش هم آمده بود. مثل اینکه آن اوایل قرار بود با گوگوش ترانه دو صدایی اجرا کنند، ولی بعد قربانی کشف کرد با هم رابطه دارند. فاش شدن این رابطه درست به اواسط فیلم «در امتداد شب» بر میگردد و آقای قربانی یک عده لات را فرستاد تا داریوش را با قمه بزنند.(sm2)
در سینما چه کسانی بیشتر به قماربازی معروف بودند؟
«یدالله شیراندامی» ( مختارنامه رو یادت بیار (sm2) )، منوچهر وثوق و خانمش، آقای فردین
عنی مواد مخدر را در موهایشان میریختند و روی آن اسپری می زدند(sm2)(sm2)
خوب این موسسه واسه همین یارو محمد رضا شفیعی تهیه کننده هستش دیگه (sm120) البته موسسه که چه عرض کنم یه دفتر زدن و اسمشو گذاشتن موسسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو شفیعی متولد 61 و هم و سن و سال منه (sm120) از دلنوازان ، فاصله ها ، رستگاران ،وضعیت سفید و ... وارد عزت تی وی شد (sm3) احمقی نژادیه واسه همین 25 سالش نشده بود شد تهیه کننده (sm3)
من 25 سالم بود داشتم میشمردم روزا رو سربازیم تموم شه (sm172) حالا این یارو معلوم نیست سربازی رفته یا نه شده تهیه کننده (sm3)
اتفاقا مشکل اساسی آلبوم ملودیاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تراک دوم دیگه ته می کشه .. بقیه ملودیا چیزی نداره فقط استایل داده بهش
ملودی ماه و ماهی خداس (sm50)
چارتار (sm120) از اون آلبوماس که وقتی تراک عوض میشه انگار همون تراک قبلیو دوباره پلی کردی..آخرم آلبوم تموم میشه هنوز نرفتی تراک بعدی
فقط تراک دریچه خوب بود
مرگ است
کمربند است
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگفتم ملودیای قوی داره گفتم گیراس ملودیاش مخصوصا پاییز (sm50)بیشتر دلیه
نه اومده قبلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی کلا از احساس آدم میاد ولی بدون نبوغ فقط واسه دورهمی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی نبوغ نداشته باشه گیرا هم نیست
پاییز هم تو ملودیش چیز جدیدی نداره
شعر ماه و ماهی رو بذار جلوت ببین چه قشنگ با جمله های مختلف تکرار کرده یه پارت ملودی رو . نبوغ داره ملودیش
Lovesong عَدِلِ لعنتی (sm50)
مثلا ابرای پاییزی محسن آنچنان نبوغی نداره ولی آیا برا دور همی خوبه ؟ الانم ادم گوش میده حال میکنه باهاش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه و ماهی که خیلی خوبه حرفی توش نیست (sm50)
نقل قول:
یعنی اینقدر جاش درد میکنه که با من بد شدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میگفتید بیشتر کرم میزدم(sm2)(sm2)(sm2)
ما با فن آرمان گرشاسبی حرفی نداریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد دفه گفتم جلو بچه از این حرفا نزنید یاد می گیره هی تکرار میکنه اینم نتیجش (sm2)
نقل قول:
دیوث هرچی باشه بهتره اون خزوخیلاییه که تو گوش میدی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداش به این خوبی
میان این همه عاشق که دنبالت به صف هستند(sm50)
شبیه تیم پیروزی از آخر اولم بانو
- (sm50)
ابرای پاییزی مختصِ خودِ محسنه ، همون سادگی شگفت انگیز است. سادست ولی یدونست! پس نبوغ هم داره. نبوغ معنیش شلوغکاری نیس ، کاری که موندگار میشه یعنی یک چیزی داشته که قبلش نبوده ! ابرای پاییزی هم احساسی داشت که تک بود .. ولی امثال ملودی پایی ِ اشرف زادهز مثل چی ریخته و خیلی از خواننده ها تو این فواصل خوندن . مثل بداهه خونی تو اون فضا میمونه .بداهه خونی بد نیست. ولی نه شونصدبار تو یه فضا بیای یه حالت بخونی . نبوغی که بداهه بیاد بهترین احساسو دارهنقل قول:
اقا تند تند این صفحه لعنتی پیوندها بدون اینکه ادرسی وارد کنم باز میشه
چیکارش میشه کرد...مرورگرم پاک کردم دوباره نصب کردم درست نشد
رفته بودی سایت سیکسیت ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول باید توبَه کنی
بعد برو کوکی هاتو پاک کن
نه بابا نرفتم اصلا همیجوری خودش داره هی باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توبه ........(sm2)
کوکی هم پاک کردم
clear all historyنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تمام
نشد رجیستری رو پاک کن
همه رو امتحان کن تا برسی به ویندوز عوض کردن
ویندوز که حرفشو نزن با هزار بدبختی این 10 اکتیو شده برنامه ها روش نصب شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریجستری از کجا برم؟