Eco1024/768
6ماه 14 گیگ 81600
چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
Eco1024/768
6ماه 14 گیگ 81600
چطوره؟
هیچکدوم زود تموم میشه. من گرفته بودم. دو ماه نشد تموم شد 60 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نامحدود 256 بگیر ماهی 47 تومن. هم سرعتش خوبه هم به صرفه تره
دوستان یه مودم هم معرفی کنید سرعت و انتن دهیش قدی باشه 2 انتنه یا 3 انتنه
256 نامحدود زده 43تومن با 17 گیگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس گرون نمیخوام اینو میخوام بدم تو خونه استفاده کنن خودم نت پرسرعت دارم یه سرویس معمولی با قیمت مناسب میخوام
خوبه دیگه
من و سه چهار نفر دیگه از دوستام یکساله گرفتیم
واسه هممون سریع تموم شد (sm54)
ملک جمشید مجنون شد چطو شد ملک جمشید مجنون شد (sm59)
نوید با نامحدود 256 با سرعت چند دانلود میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد همون 256. سرعتش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من الان سرعتم 16 مگِ . ولی اکثر موقع ها رو 400 تا 800
خیییلی بره بالا میرسه با 1 مگ
ولی خب 256 جوابتو میده