نه دیگه لیوپولی هم هستی (sm70) نمیشه ناراحت نشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه دیگه لیوپولی هم هستی (sm70) نمیشه ناراحت نشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این خبرا نبود(sm120)نقل قول:
در سال جدید میلادی متفاوت ظاهر خواهیم شد (sm120) تفاوت اسم تور است که به تصویر تغییر نام پیدا میکنه (sm120) تخت گاز با فرشباف در سالهای آینده (sm2)
(sm2)
بارسا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو شادمهر قبل اسپم من گذاشت یا بعدش ؟ (sm59)
الکی مثلاً من با شادمهر در ارتباطم(sm2)
البته اینبار شادمهرِ جان سرگرم تور هستش وقت نمیکنه دمو بزاره از تصویر (sm120) من در خدمتتون هستم (sm2)
البته من دمو ممو حالیم نیست زرت کل آلبومو آپ میکنم خلاص (sm2)
دیگه بدتر (sm77)نقل قول:
همزمان بودنقل قول: