شاتل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاتل؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم بهتره به نظرت بگیرم تو خونه استفاده کنن؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
نامحدود بگیری به نظرم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الآن تقریبا هر دو سه روز یه بار (بعضی موقع ها هم کمتر ) دارم چهار تومن میدم یه گیگ میخرم. نفرات زیاده. زود مصرف میشه. ولی نامحدود دیگه خیالت راحته. هر چقدر میخوان مصرف کنن
من خودم میخوام برم نامحدود کنمش
دانلودم خواستی کنی شب بذار واسه دان که هم سرعتش بهتره هم کسی استفاده ای نمیکنه
مسله اینه پورت هم نیست میگه یه 2هفته طول میکشهنقل قول:
مثه یه زخمِ قدیمی رو تنم که هنوز تو خاطرم مونده به جا (sm74)
آها. 2 هفته که خوبهنقل قول:
من یه بار سر همین پورت یک ماه و نیم انتظار کشیدم (sm2)
(sm242)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]