(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم من نگفتم بعد تصویر همه ی سینگلها رو پویان میسازه فقط گفتم بازم کار میکنن و همکاری قطع نمیشه بازم کار میسازه پویان چون پرسیدم میگم از خودم نمیگم حالا هر کسی دوست داره باور کنه دوستم نداره نه من همه جوره براتون احترام قائلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری ندارم آلبومش چرته یا خوبه ولی هنوز اکثر کارا نیومده چجوری نظر میدی البته بازم میگم منم نمیگم خوبه یا بده بالاخره باید بیاد تا بشه نظر دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما خواهان حضور شادمهر در تیم بارسلونا هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به این فکر میکنم که اگه قرار بود بعد این البوم حتی همین صداشم نمی شنیدیم چطور میشد؟ بعضی دوستان میگن اگه قراره با اینا کار کنه همون بهتر دیگه نخونه ولی تو این وضعیت همین روال رو هم ادامه بده غنیمتهنقل قول:
چرا نخونه مگه چی شده؟ چه ربطی داره؟ این شایعات مسخره کار همین تصویرسازان بی شعورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان گمت کردم رو پلی کن تف میکنی به همه تجربه کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان اگه سورپرایزی ک میگفتی همین بود پس تف تو سورپرایزت(sm120)
چرا گمت کردم تو همون تجربه کن ببین تکرارم نکن چقد سطحش بالاتره از باقی کارهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه واقعا تفم نمیکنی