نوید لری بخون پشماش بریزه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید لری بخون پشماش بریزه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسدس بنز S63 کابریولت را رونمایی کرد
باشه رديفه پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) آره. خيلي اميد دارم بهش (sm120)
فرستادم واسشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا ميگفت چه باحاله (sm120)
بهش گفتم. تكنيكي فكري ايده اي چيزي داره انجام بده
(sm2)نقل قول:
كوروش يغمايينقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاييز
مرسي امين (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاتون خالی یه پیتزا کردن تو پاچمون 30 هزار تومان (sm2)
نوید ملیله دوزی کوپلن دوزی مگه چه اشکالی داره من نمیدونم چرا استعدادتو تو این چیزا امتحان نمیکنی تا خوندن(sm120)
ورشکست نشی یه وقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اگه پیتزا خاتونه که خب همین حدوداست قیمتاش
تبریـــــــــــــــــک (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهی هست این ویدیو های یوتیوب خودکار پلی نشه ؟
الان من صفحه هر ویدیویی رو باز میکنم خود به خود پلی میکنه من میخوام خودم کلیک کنم بعد پلی شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلوده تر کن محراب مارا
پروا نمانده این بینوا را ... (sm181)
خب اینطور فرق نمیکنه وقتی نگه داری اون لود میکنه باز از حجم کم میشه (sm120)نقل قول:
ازین راهنماییا نکن ملتو(sm2)نقل قول:
سرعت دانلودم 1 مگنقل قول:
عزیز قسمت پاین ویدئو قسمت ستینگ از حالت auto درش بیار .نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر شدیم (sm9)
جنس صداتُ دوست دارم (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
دهنم صاف شد (sm54)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز در دوبی رخ داد...(sm77)
آتش گرفتن و سپس پودر شدن نخستین دستگاه از لمبورگینی آونتادور SV رود استر
اخ قلبم گرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تلافی مدتی که شیلتر نبودیم
هر 4 روز یکبار شیلتر میشیم تا جبران بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hosseinov [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm174)
ببین اسیر این سکوت بدصدایی ... (sm25)
(sm2)
اگه کسی تونست بدافت معنی کنه (sm2)
از زندگی، از این همه تکرار خسته ام
از های و هوی کوچه و بازار خسته ام
دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه
امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام
دل خسته سوی خانه تن خسته می کشم
آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام
بیزارم از خموشی تقویم روی میز
وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته ام
از او که گفت یار تو هستم ولی نبود...
از خود که بی شکیبم و بی یار خسته ام...
تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید...
از حال من مپرس که بسیار خسته ام (sm27)
وقتی که تمام جهان در راه است و ول است و رهاست...(sm27)
جینگیلدریم (sm2)
(sm120)عجیبه موسیقی ما چرا برای چارتار پست نزده
ﺩﺭ ﻓﺮﺿﻴﻪ ﺗﻜﺎﻣﻞ ﻏﺮﺑﻴﻬﺎ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ اﻧﺴﺎﻥ ﻗﺒﻼ ﻣﻴﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩﻩ اﺳﺖ.ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻴﻜﻪ اﺳﻼﻡ ﺛﺎﺑﺖ ﻣﻴﻜﻨﺪ اﻧﺴﺎﻥ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﻣﻴﻤﻮﻥ اﺳﺖ(sm2)