یو تاکین تو می؟ (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
یو تاکین تو می؟ (sm127)
اینم صرفا جهت مردم آزاری:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دانلودُ کف کنین (sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا دانلود میکنی کصافط (sm51)
وحید نتونستم قانعشون کنم 6490 بگیرن
6355 گرفتن
آواتار 3d با کیفیت خوب بده دانلود کنیم . به عشق 3d هنوز نگاش نکردم (sm120)
کف میکنیـــــــــــــم (sm120) داشتیم وحید؟ این بود عارمانها؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم اکثر فیلمها رو از ایران فیلم دانلود می کنم... مخصوصا نسخه های خر کیفیتش خیلی عالیه... البته اونهایی که انکودرشون CHD خیلی حال نمیده ولی بقیه عالیه... خودشون هم ریلیز اختصاصی میذارن که کیفیتش وحشتناک بالاس (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اینترنت دانشگاه شیرازه... سایت ایران فیلم یه سرور جدید اضافه کرده، خیلی خر سرعته... هر لینک دیگه از هر سروری تست می کردم، نهایت سرعتی که داشت، به 1 مگ میرسید ولی لینک این سرور که گذاشتم سرعتش رسید به اینی که می بینید (sm120)
ولی بدبختی اینه که دیروز رفتم، اکانت چند تا از بچه ها هم گرفتم که دانلود کنم دیدم نامردا این سرورُ بستن (sm120) یعنی داغون شدما (sm2)
فاک یو(sm3)نقل قول:
آقو له له شدم (sm120)نقل قول:
با تشکر از میرزوی عزیز (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mirza119 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی من به عمرم این همه محبت یه جا ندیده بودم (sm2)
ها عامو... اصن یه وضی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت بده دانلود کنیم (sm120)نقل قول: