عاغا یه سوال
الان بازی که من رو ویندوز 7 نصبیذم و لگ داره تو ویندوز 10 روونتر اجرا میشه؟
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
عاغا یه سوال
الان بازی که من رو ویندوز 7 نصبیذم و لگ داره تو ویندوز 10 روونتر اجرا میشه؟
مرسی
یه کم بهتر میشه ولی دیگه اونجوری نمیشه که بازی الان برات لگ داره تو 10 یه دفعه 60 فریم بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bking [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب باید نت فریم رو پاک کنی و دوباره بنصبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1 ؟
حالا چه گیری دادی به 3.5 (sm120) بالاتر نصب کن (sm120)
اوهوم... به مــــــا رفته شدیم... بریم بازجوییم روزگار وصل خویش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ولی فکر نکنم بشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا 3.5 نصب نیست ویندوز 10 نصب کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه لازم نبود که تخمم حسابش نمیکردم برای یه برنامه لازمه ریدم به ماکروسافت خو کرم داری اینو نمیذاری توی ویندوز اه(sm120)
نشه ویستا (sm120) (sm120) ولی امیددارم که چند تا آپدیت بزنه بهش سره حالش بیاره (sm120)(sm120) ولی این ویندوزی که من میبینم درست بشه تا ده سال دیگه سیستم عامل از شرکت دیگه رو دستش نمیاد حالا هرچی اپل بیاد گرافیک اتاری رو کنه (sm120)
Net 3.5 کلاً تو ویندوز 8 به بعد نصبش الزامی هستش و تو فایل iso ویندوز های 8، 8.1، 10 هستش که باید با نرم افزارهایی مثل همینی که پست اول گذاشتم نصبش کنی یا آنلاین نصب کنی با خوده ویندوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس خواستم آنلاین نصبش کنم ولی چون رجیستری زدم نشد راهی نداره دوباره آپدیتش رو فعال کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی ویندوز یا فلش بوتیبل و قرار میدید ... cmd رو به صورت ادمین run می کنید .... درایو سی دی یا فلش دو نقطه تایپ و اینتر کد زیرو تایپ و اینترو میزنیم 100 درصد شد net framework 3.5 نصب میشه: dism /online /add-package /packagepath:\sources\sxs\microsoft-windows-netfx3-ondemand-package.cabنقل قول:
دمت فوق المذاب داداش(sm127) اوکی شد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ات توی سافت 98 کپی میکنم برای بقیه دوستانی که مشکل دارن.(sm127)