باوو تا 8 هم رفته بود(sm132) حتما عکسشو نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
باوو تا 8 هم رفته بود(sm132) حتما عکسشو نداره
الان یه چندتا صفر هم جلوشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریکلا!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد اینجا رو از کجا پیدا کردم(sm27)
پ احتمالا خود سارا بوده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من یه جواب داد که کلا نشون از مشکلات عصبی داشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Global Rank[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]9,557,700 9,200,050
چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر عمومم کنکور قبول نشد(sm98)7000(sm98)از بس مامانش دعواش کرده بود پناه آورده بود به من(sm120)
اون زمان بهترین دوران باران بود قبل از انفجار دوم ... کلا اون انفجار همه چی رو به فنا داد .... هم اخلاق مورتوض رو هم سایت و کلا همه چیز ....نقل قول:
دوران به گا رفتن بعد از اون انفجار بود (sm132)
چه زمان میمون و مبارکی(sm27)نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اوایل که سارا اومده بود بچه ها فکر میکردن خود مرتضی اومده یوزر ساخته بره جاسوسی (sm2)