مگه بار اول گوش نمیدی !!؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه بار اول گوش نمیدی !!؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا گوش میدم ولی سطحینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی مواقع یه آهنگی رو گوش میدی ولی دفعه اول نظرتو جلب نمیکنه ولی دفعه دوم میپسندیش
واسه خودم چند بار این اتفاق افتاده که آهنگی رو که پاکش کردم دوباره گوش کردم خوشم اومده یا مثلا موزیک ویدیوش باعث میشه از یه زاویه دیگه به آهنگ نگاه کنی
مثل موزیک ویدیوی خاطرات تو سیروان خسروی
اها از اون دید نگاه نکرده بودم (sm120)نقل قول:
از این به بعد نگاه کن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
ببخشیدا دوباره دان کردی (sm10)
خواهش میکنم(sm66)نقل قول:
میزگرد نقد و بررسی آلبوم «عشق یعنی...» با حضور فریدون آسرایی، بهروز صفاریان، افشین مقدم و رضا تاجبخش - بخش اول
آيا موفقيت «غريبه» برای «عشق یعنی ...» تكرار مي شود؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]