خلاصه ای روزگار خنجره تو به ما زدی !!!! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خلاصه ای روزگار خنجره تو به ما زدی !!!! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ببین فول آرشیوشو گیر میاری کیفیت بالا ..
بد بیاری
چالوس
توی بدبیاریا راهی زندان شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم همه افسردن(sm9)
خودمون هم یکیشون(sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm81)نقل قول:
(sm50)
آزادی بوی کیون میده (sm25)
ویندوز 9 !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
ما بچه ی آرژانتینیم
همیشه آرژانتینی میمونیم
با هم یک صدا میخونیم
با هم یک صدا
آرژانتین ، آرژانتین ، آرژانتین
(sm79)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Farshad Farsian - Small Heart (sm50)
سلام
دلم براتون تنگ شد (sm54)
آلاکسا هستم (sm50)
سلام خوش اومدی داداش (sm19) (sm58)(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm46)نقل قول:
امیدوارم المان پیروز شه برم بازی رو ببینم(sm27)
یه تیر زد المان پیروزی نزدیکه(sm128)
ارسالهام اومدن (sm128) البته حدود 39100 ارسال داشتم مسئولین دقت کنن (sm132)
(sm2)مسی خیلی موزیه
(sm51)مسئولین چه سرعتی هستن مرسی
سلام عرض میکنم خوبی امیر؟ (sm93)
(sm137)مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگ شده بود برا اینجا(sm74)
اوخی انگار اومدم خونه خودم هوا چه عالیه(sm128)(sm127)
آهان خوبم (sm128) چه خبر از دوبی؟ (دبی یا دوبی (sm21))نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام تک طرفدار(sm51) خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امیر جان البومهای بنان با کیفیت داشتی درسته؟ الان گشتم تو تاپیکت پیدا نکردم
آلمان قهرمان شد (sm120)(sm128)نقل قول:
(sm10)(sm66)نقل قول:
سرور جدیدشون هم وسطهای کار میپوکه که (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هرچی نت آدم بیزار میشه وقتی میبینه تاپیک وا نمیشه !!!!
رایتل بچه ها برین ثبت نام کنین 10 تومن بیشتر نی ..
اوفففف عجبنقل قول:
(sm2)چ لذتی داره نقل فسیل گرفتن حالشو ببرم یکم
امشب نمیخابه طرف تو این وضعیته(sm137)نقل قول:
(sm59)
سلام عچقم یه بیلاخ بده ببینم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm10)(sm127)
یاد من باشد فردا حتما
به سلامی ، دل همسایه ی خود شاد کنم
بگذرم از سر تقصیر رفیق ، بنشینم دم در
چشم بر کوچه بدوزم با شوق
تا که شاید برسد همسفری ، ببرد این دل ما را با خود
و بدانم دیگر قهر هم چیز بدیست ...
یاد من باشد فردا حتما
باور این را بکنم ، که دگر فرصت نیست
و بدانم که اگر دیر کنم ، مهلتی نیست مرا
و بدانم که شبی خواهم رفت
و شبی هست ، که نیست ، پس از آن فردایی ...
فریدون مشیری
(sm27)
پس به سلامی دل منو شاد کن دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا (sm70)نقل قول:
(sm30)دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm120)نقل قول:
(sm127)
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا ...
(sm50)
(sm27)