مثلا تو کافه چی باشی
و من
تشنه ی هر روز
بوسه ی قند پهلوی تو !
نمایش نسخه قابل چاپ
مثلا تو کافه چی باشی
و من
تشنه ی هر روز
بوسه ی قند پهلوی تو !
مردم مدام از تو سوال می کنند
لبخند میزنم و میگویم :
نه نه ، چیزي بین ما نیست!
دروغ که نگفته ام
مگر چیزي بین من و توست
جز یک " پیراهن " ؟!
بهار در چشمان توست
میگویی نه ؟
پلک بزن
تا در من هزار شعر عاشقانه شکوفه کند
ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎﺱ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﺩﺍﺩ ﺑﺰﻧﻪ : ﻫــــــﻮﻭﻭﯼ ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ؟؟
ﺁﻗﺎﺷﻢ ﺑﮕﻪ : ﻫــــﺎﺍﺍ ﻋﺠـــﻮﻭﻭﺯﻩ؟؟
ﺩﺧﺘﺮ ﺑﮕﻪ : ﺩﻭﺳــــــﻤﻤﻢ ﺩﺍﺭﯼ؟؟
ﺁﻗﺎﺷﻮﻧﻢ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﺑﮑﺸـﻪ : ﺷـــــــــــﮏ ﺩﺍﺭﯼ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﻼﺻﻪ ﺩﻋﻮﺍﺷﻮﻥ ﺑﺸﻪ ﺑﺰﻧﻦ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﻭ ﺑُﮑﺸــﻦ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ
ﻫﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺷﻦ، ﮐﺼــــﺎﻓﻄﺎﯼ ﻟـــﻮﺱ ﻣﺴﺨﺮﻩ |:
بهونه پرسپلیسی ها بعد از حذف:تو فرودگاه به ما تجــ.اوز شد
دختره اددم کرده میگه....
اگه دوجم نداجته باجی میلم تو باغجه انقدر بع بع میتنم که کلگدن بیاد مثه خل از کــ.ون منو بتنه 15 تا بخیه بخولم هاااااااا
خو این کــ.ونش نمیخاره؟؟؟؟!
به نظرتون بکنمش يا جنبه داشته باشم؟؟؟
عَن در حکایات آورده اند که روزی شیخ به همراه تنی چند از مریدان دیوث مسلک خویش جهت پاکی و تمیزی به گرمابه سر محل برفتندی، پس جملگی خشتکها از پای فکنده و کیسه های حکمت بر بدن زده و واجبی بر پشمها مالیدندی...
فی الحال مریدی که سخت در حال روشور زدن بر ماتحت خویش بود گفت: یاشیخ، براستی که چه شگفت انگیز است که چنین گرمابه ای با یک شمع گرم میشود، آیا در عمر نکبت بارت عجیب تر از این چیزی دیده ای؟
نقل است شیخ در حالی که در یک دست صابون گلنار داشت با دست دیگر به گوشی Sony Experia Z (ضد آب) خویش اشاره نمود و فرمود:کُـــ.صمگو ملعون، 8 گیگ فیلمپــ.ورنوبر روی این گوشی ریخته ام و زیر آب میتوانم آنها را تماشا کنم، چه چیزی عجیب تر از این..!
سپس شیخ با فریاد «اووووه یِسسس» کف دستی زنان به میان خزینه پرید و ساعتها در آن حرکات ناجوانمردانه بزد...
نقل شده مریدان از شدت شگفتی کله های خود را مانند بز به هم کوفتندی و بَع بَع کنان واجبی ها بر سر و صورت خود مالیده و جملگی سوخته و بهفــ.اک عظما برفتند...
و این گونه بود که شیخ رید به آثار باستانی و داستان آموزنده ما...
3 ماه دیگه میشم 22 (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه هم باید بره انشالله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننجون صفحه هاتُ 40تایی کن که وقتی میای از تعداد بالای صفحات وحشت نکنی... خیلیاش چرت و پرتای شبونه ی من و دوستانِ اصلا نیازی به خوندن نداره (sm59)
خدا یکی از همینا به هر خانواده بده دیگه نیازی به برنامه هایی نظیر خندوانه مندوانه (با لحن جناب خان بخونید) نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وریا جون خودمِ دلم خواست (sm203)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خوابم نمیاد ولی وقتی میخوابم بیدار میشه (sm70)نقل قول:
مواظب باش به خوابت نیاد (sm70)
شایدم تو خونه از وجودش لذت میبرن (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
چه اعتماد به نفسیم داره ، تو خونه از دستش چی میکشن فک کن (sm30)
اصن من میرم ببینم بدون من تاپیک ـتون صفایی داره (sm74)(sm85)نقل قول:
خاااااااااار تاپیکو چسبوندن به دیوار اصن ، نمیخواستم بگم اما منظورم به یه نفر هستش که از نشانه هاش اینه که عکس ماشینم میزاره (sm142)(sm2)
والا بخدا ، نویدمون این همه حرف رو کجاش نگه میداشت این همه مدت (sm2)(sm2)(sm2)
ولی چند نفری باهام میانا... تو میمونی و تاپیک خالی ـت(sm75)
(sm171)(sm171)(sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
1 پیراهن؟ باس 2تا باشه ها! یکی تو یکی اون (sm70)نقل قول:
از چه روی اینچُنین پریشان حال گشته ای دخترم؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از تو یه بارم محبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره (sm50)(sm81)
های (sm59)
Hi (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا پشتکار تو حاجیم رد کردی تو اسپم(sm2)
--ﻭﺳــﯿﻠﻪ ﺟﻤﻊ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺧﺘـــﺮﺍ ﻭﺍﺳﻪ ﺳﻔﺮ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻻﮎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﺪﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﯿﺎﺭﻡ؟
ﻧﻪ ﮔﻠﻢ ﻻﮎ ﯾﻪ ﻭﺳﯿﻠﻪ ﺷﺨﺼﯿﻪ!!! |:
.
.
.
.
ﺣﺎﻻ ﭘﺴــــــــﺮﺍ :
ﻣﻤـــﺪ ﺷﻮﺭﺕ ﺑﺮ ﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﯿﺎﺭﻡ !!!
ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺲ ﻣﻨﻢ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﻣﯿﺎﺭﻡ!!!
من نميدونم وقتي ميگن به افتخار داماد دست بزنيد ، به كجاش دست ميزنــن ؟؟؟
كه بعدش ميگـن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شُـله شُلـــــه ؟؟!!
داشتم تو تاریکی سیگار میکشیدم، دیدم یه جن داره نگام میکنه!
گفتم: " بسم الله الرحمن الرحیم " .......
نرفت!
گفتم شاید باید با صوت بخونم، زدم رو عبدالباسط:
" بیسمی الله و الرحماااااانو الرحییییییییییم "
یهو جن گفت: سوره بقره هم بخونی نمیرم پدرسگ......
من باباتم!
عاقا بنزین بدرک...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گلنار رو گرون نکنن جاک.شا...
من هم میميرم
اما در خيابانی شلوغ
دربرابر بیتفاوتی چشمهای تماشا
زير چرخهای بی رحم ماشين
ماشين يک پزشک عصبانی
وقتی که از بيمارستان بر میگردد
پس دو روز بعد
در ستون تسليت روزنامه
زير يک عکس ۶ در ۴ خواهند نوشت
ای آنکه رفتهای...
چه کسی سطلهای زباله را پر میکند؟
تا شب شاد باشید
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮدﻡ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺑﺰﻧﻢ
ﺗﺎ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻡ ﺩﯾﺪﻡ ﺳﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻧﻔﺮ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ ...
ﺍﺯ ﺗﺰﺭﯾﻘﺎﺗﯿﻪ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺍﯾﻨﺎ ﮐﯿﻦ؟؟؟ ﮔﻔﺖ ﮐﺎﺭ ﺍﻣﻮﺯﻥ ... ﺍﻭﻣﺪﻥ ﯾﺎﺩ ﺑﮕﯿﺮﻥ !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺳﺮﯾﻊ ﭘﺎﺷﺪﻡ ﺷﻠﻮﺍﺭﻣﻮ ﮐﺸﯿﺪﻡ ﺑﺎﻻ ...
ﻭﺍﻻﺍﺍﺍ ... ﺑﺎﺳﻨﻪ ... ﻧﻬﻀﺖ ﺳﻮﺍﺩ ﺁﻣﻮﺯﯼ ﮐﻪ ﻧﯿﺲ :|
خداییش بنزین ۸۰ تومنی شد ۱۰۰۰ تومن
تریاک ۳۰۰۰ تومنی هنوز ۳۰۰۰ تومنه .
آیا قاچاقچی ها صداقت و مدیریت بهتری ندارن؟ ..
آیا سیستم توزیع مواد مخدر بهتر از توزیع سایر اقلام اساسی نیست .
.
آیا بهتر نیست از برادران ساقی برای مدیریت کشور کمک بگیریم ؟
.
سوالم کاملا جدیه!!
هلو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دقیقا کیو میگی؟ (sm98)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده ی مورد علاقه ی من هلنه....😍
.
.
.
.
لامصب کل هیکلش ممه ست😀😁😂
به تو چه؟؟!!!
معیار خودمه! دوس دارم ممه باشه!
تو برو عباس قادری گوش کن همش خایس😛!
ﭘﺴﺮ10ﺳﺎﻟﻪ ﺭﻭﺑﻪ ﺟﺮﻡ ﺗﺠﺎﻭﺯ،ﺩﺭ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺍﺣﻀﺎﺭ
ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﻭﮐﯿﻞ ﭘﺴﺮﻩ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻢ ﺟوان ﺑﻮﺩ
دو.ﻝ ﭘﺴﺮﻭ
ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ ﻭ ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺶ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻭﺗﮑﻮﻧش
ﻣﯿﺪﺍﺩ،ﮔﻔﺖ:ﺟﻨﺎﺏ ﻗﺎﺿﯽ ﻣﮕﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ
ﺗﺠﺎﻭﺯ ﮐﺮﺩ؟
ﭘﺴﺮ ﺩﺭﮔﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﻭﮐﯿﻠﺶ
ﻣﯿﮕﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﮑﻮﻧﺶ ﻧﺪﻩ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﻣﯿﺸﯿﻤﺎ
دختر خالم 6 سالشه
1 کیلو تخمه گذاشته جلوش داره میخوره٬
میگم بذارشون اینور باهم بخوریم
یه دونه گذاشته تو دستم ...
میگه : بیا اینو بخور بقیشم همین مزه رو میدن :|
نسل جدید اژدها شدن ..!!!!
آدم باید یه یخچال بغل تختش داشته باشه
نیم ساعت یه باریه بالش از توش در بیاره قبلیو بذاره تو:|
زين پس بجاي واژه بي ادبانه " كو.ن" ار كلمه
" جيب" استفاده كنيد،
چون رئيس . جمهور محترم فرمودند:
نتيجه همه تلاشهاي دو.لت، صاف ميره تو جيب مردم !!!
از دست اینجور آدما ، آدم تو خونه دیوونه میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نباشی دوستام هستن ، نباشی دوستام هستن ، نباشی دوستام هستن ، نباشی دوستام هستن ؛ پَ کـــ.ون لقت (sm2)
خاااارِ دموکراسیمو با این جمله قصار از خواننده نامی بهزاد لیتو به باد دادم (sm2)
چهار چيز را نگه دار:
گرسنگيت را سر سفره ديگران
زبانت را در جمع
چشمت را در خانه دوست
و چوست را در آسانسور...
اين آخري از همه مهمتره
ديروز تو آسانسور خفه شدم !!!
نقل قول:
من داشتم مثل جيگر ميخوندمش صابر مجبور شدم با لهن بهزاد ليتو بخونمش (sm30)(sm30)(sm30)
چشم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا نويد اينجور آدما گذري خوبن ، فكر كن يكي دائما اينجوري شر و ور بگه دور و برت ، ديوونه ميشه آدم (sm178)نقل قول:
عباس دادا نمودی مارو (sm81) به خدا مـ*ـمه هم جز واژگانیِ که باید سانسورش کنی...نقل قول:
امیر میاد در تاپیکُ تخته میکنه ها (sm74)
رعایت کن عزیزم (sm134)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گروو متال بزنید سر حال بیایید (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]