نبود ۱۰ ماه دیگه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نبود ۱۰ ماه دیگه(sm2)
جدا مملکت نیست که قبرستون نخبه هاست - الی اسید نداری من برم حموم اسید بگیرم (sm120)
مرگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو اصلا مدرسه رفتی؟(sm2)
میشه ۳۰۰ روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر
(sm2)
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کارای جزئی ! مثلا جزئی تر از این دیگه چی میشه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزیی از کل بحساب میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار زیباست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه همین چاوشی خودمون و خودتون هم واسه امام زمان آهنگ نخونده که البته پخش نشده(sm98)
رشیدپور (sm30)
اعتقادات هر کس به خودش مربوطه.چرا مسخره میکنین دیگه.
بیشتر واسه مجوز میخونن این کارارونقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مجوز 13تا معصوم دیگه هم هست که واسه هرکدوم بخونه مجوزو میدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیام اینستاگرامی خوند. یکی نوشته بود من با برادرزاده هام قهرم، خیلی دلم تنگ شده براشون. بعد رشیدپور و محمد اصفهانی گفتن ببینید سامیار و مهدیار عزیز، عموتون دلتنگ شماست.
بزار من اسم این عموی نازنین رو بخونم، خب بله، اسم ایشون، نووووو، نووووو، نووووووشین هست (sm2)
فکر کنم با گوشی خانومشون پیام گذاشتن. (sm2) کسخل عمشون بوده (sm2)
(sm74)
لِوِل این معصوم از اون 13 تا بالاتر تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الی الان معلومه که هر کاربر چه مدت بن بوده (sm120)
من کارنامه درخشانی دارم زمان سارا و مرتضی بود تو نبودی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی هم حبس کشید(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اون الدنگ سارا من عضو شده بودم ولی قبول نکرد انداختم بیرون(sm2)فقط با گربه هاش خوب بود
سنت قد نمیده عزیزنقل قول:
مجید سیبیل بود
و یه چندتا کابر قدیمی دیگه البته من اگه عضو میشدم تاریخ عضویتم 2009 اینا بود
هی چه دورانی داشتیم(sm74)
گویند بهشت و حورعین خواهد بود
آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
چون عاقبت کار همین خواهد بود ... (sm50)
هیچ میدونی باران یه بار کلا به فنا رفته(sm50)
الی یه خیابون از مشهد بگو لازم دارم (sm120)
گاهی چه دلچسبه فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم سال 2005 وقتی نزدیک 14 سال سن داشتم قیلون زن سفره خونه بودم
تمامی مردم دنیا حداقل یه بار فنا رفتن یا میرن - اینجا که دیگه جای خود داره (sm120)نقل قول:
استاد صفاریان یه چیزی بگو که عذاب نبود تو کم شه برام (sm2)
این نیز بگذرد...(sm50)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج بهروز چه عجب از این طرفا (sm59)
فرامرزنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبم
عارف کجای مشهده ؟؟ زود بگوووونقل قول: