بحث ازدواج میشه این امین دیوث سریع میاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بحث ازدواج میشه این امین دیوث سریع میاد (sm2)
اکثرا شباهت دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گلم (sm19) تو دل کویر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حرف ازدواج میشه من میرم من سخت از این حرفا دورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان من تو رو مثل یه کیس میبینم یا لب تاپ ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Service Unavailable
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلقین ماست اون!
مقلا میگیم چه بهم میان یا فلان و.....
این قدرم نیست حداقل اون چه من به این سن دیدم
بچه ها کدوم اینا به نظرتون بهتره؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم!
اگر واسه عکاسی حرفه ای میخوای طبیعتا باید یه لول بری بالا
آره منم هم نشینی و شنیده بودم
مهدی من قیافه رو میگمممم ؟؟؟
نه اصلا قصدم حرفه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 700 بیشتر نمیتونم هزینه کنم !
خ.ددم بیشتر از این خوشم اومد حالا نمیدونم به دردم میخوره یا نه؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه شما هم سایت بد باز میشه یا فقط من؟!(sm1)
هاست سایت (sm3)
فکر کنم پیمان بیشتر تو این کاراس
یه مشورت بگیر ازش
سایت که افتضاحه(sm25)
هرموقع اومد سایت حتما ازش میپرسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بهش گند میزنه به اعصاب آدم (sm89)
از این دیجی کالا نگیر فقط
برو مغازه خودت ببین
فقط چند مدل رو انتخاب کن و برو اونجا ببین خودت کدوم به دلت میشینه
(sm50)
چی بگم والا با این شرایط شاید ارزون ترم بشه پیدا کرد تازه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بد نیست
باز بذار من میپرسم
چرا اون وقت؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید ناموفق داشتی؟
وحشتناک میکشه روشنقل قول:
چندجایی شنیدم قطعات اصلی رو تعویض میکنه
مثلا باتر یا ...
راستشو بخوای من آدم فوق العاده شکاکی ام و خرید اینترنتی ام نهایتا در حد کتاب یا ماگه نه بیشتر(sm70)نقل قول:
صرفا میخوام چنتا مدل ببینم وقتی میرم مغازه مث گاگولا نباشم (sm120)
در ضمن چیزی که خودت بری ببین زمین تا آسمون تفاوته تا چشم بسته ستفارش بدی(sm50)
خب میخوام چیزی باشه که بتونم چند سال استفاده کنم و کیفیت خوب و این حرفا!نقل قول:
آفرین دقیقا همینه دختریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شب میشه فاز غم میاد؟!(sm29)نقل قول:
من که کلا کم ولی خب چند روزیه کارا به هم ریخته سنقل قول:
یخورده حالم خوب نی
امروز هم روزه گرفتم چشام سوزش بدی گرفت
سردرد و حالت تهوع (sm25)
سکوت شب یه چیز دیگس ، فاز میده تو خودت باشی و به خیلی چیزا فکر کنی(sm50)
ایشالله بهتر میشه اوضاعنقل قول:
روز اوله سخته عادی میشه حتما
قبول باشه(sm127)
چقد آهنگ داریوش خوبه (sm100)
مرسی ممنون خانمی (sm10)نقل قول:
احتمالا نگیرم دیگه
پاراسال هم همینظوری شد
انشاا... نتیجه کنکورت اونی نشه که میخوای
فراتر از اونی بشه که میخوای(sm50)
سام عليك (sm29)
سخته تا هرجا میتونین بگیرین خودتونو داغون نکنین (sm25)نقل قول:
ممنون مهدی ایشالله!(sm127)
به خدا اگه بیای و شروع کنی به ناله با لنگه دمپایی دستشویی میزنمت(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب وقتی نمیشه نمیشهنقل قول:
حیف شد
من ناراحتیم واسه همینه که نمیتونم بگیرم
عزیزِ سلام(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خونه دلم خونه (sm81)نقل قول:
دونه دونه دونه دونه (sm81)
اشک میریزم بی بهونه (sm81)
رفت من شدم دیوونه (sm81)
منم خیلی دوست دارم عکاسی رو حدود 40 گیگ فکر کنم رو لب تابم فقط عکسه که با گوشی میگرفتم
هر جایی میرم هزار حالت و هزار پیچ و خمم میرم واس عکس
گوشی که میگیرم اولین چیزی که مدنظرمه دوربینه
امیدوارم بشه یه دوربین خوب بگیرم
+ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد اصفهانی !!!! (sm81)
از قیافه معتاد محسن که گذاشتی بهتره !!!! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)(sm89)(sm89)(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm74)(sm74) نه ديگه من برم. اينجا هم جاي من نيستنقل قول:
(sm2)امشب حالم بهتره كمي تا حدودي ابري خخخخخ