خار نقلو (sm77) الله اکبر الله اکبر (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خار نقلو (sm77) الله اکبر الله اکبر (sm2)
پیمون جونم عزیزم دیروز رفتم مودم بخرم دیر رسیدم گفت مودم که هیچ ته دیگشم نداریم (sm2) قراره امروز برم (sm2)
صــــــــــــــــــــــــ ابر عزیییییییییزم دلم برات گشاد شده بود دلبر شیرین من (sm2) (sm127)
فدای تو داشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمانو بیارین دیگه لنتیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم داش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دمت گرم این متن نامه ای که به خانوم نشی رو دادی رو برامون بگو ، شاید نگارشت خوب بنود دختره قبول نکرد (sm70)
سال های سال دیگه رو دست این نقل پیدا نمیشه قول میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تازه دارن قضیه ی پازل باند رو فراموش میکنن اوسکولم دوباره خودمو بندازم تو هچل (sm2)
مگه اینکه خودم بخوام رکوردمو جا به جا بکنم (sm2)نقل قول:
از من نیست کسی که قضیه ی پازل باند و سیبیل خوشگله را فراموش بکند (sm2)(sm2)(sm2)
جناب آقای احسان عليخانی!
اگه خيلی دوست داری اشک ما رو دربياری،
مادر ستار بهشتی رو دعوت کن، گريه کردن پای تلوزيون با ما
یا خـــــــــــــــــــدا چه خبر نقل گرفدی پســــــــــــــر (sm77)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم مشت محکمی بزنم بر استکبار جهانی که ایرانی میتواند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی تو آزاده؟
خسته نباشی از سر کار اومدی (sm10)
(sm98)
به دو چیز هرگز اعتماد نکن:
اول قول ها و حرف های مردها در رختخواب
دوم بوق هشدار دهنده ی دنده عقب ماشین های ایرانی
الان تو امریکا دخترا پست میزارن
" سلامتی دختری که رفت خدمت برگشت دید دوس پسرش با پسر عموش ازدواج کرده "
دیروز تو خیابون یه دکل دیدم گریه کنون داشت دنبال مامانش میگشتهمون دکل گمشدمون بود
سلام صابر خوبی(sm51) چه خبر بالاخره اومدی باز طوفان به پا کردی (sm2)(sm98) به جون خودم نقلی که گرفتی از بس زیاده نمیدونم چی به چیه حوصله ندارم بخونم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یه ساعت نشستی نقل زدی فقط بنده خدا (sm81) (sm2)
الان خوبه اوباما بگه همجــ.نسبازی را خدا آزاد کرد ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی ، فدا بشم (sm10)
کم بد نیستم (sm172)
نگران نباش اون نقل هیچ دخلی به تو نره تو کاره خودتو بکن (sm70)
اگه روحانی همون حرکت آزادسازی اوباما رو انجام بده ، باس بگه" بریزید همو بگــ.ایید کــ.ونیا "
میگن بعد از آزاد شدن همجـ.نسگرایی تو آمریکا حضرت لوط از عصر داره داریوش گوش میده و اشک میریزه
داشم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چن روزه پیداش نیس ، داش نگرانتم (sm127)(sm50)
استاد میشه این فرمولو یبار دیگه اهسته تر توضیح بدید
.
.
.
.
.
.
کریس انجل خطاب به احمدی نژاد
بعد از غیب شدن دکل نفتی
قربون چشات (sm127)نقل قول:
منم نا ندارم چه کنیم دیگه میگذره (sm172)
میدونم نباشی کل انجمن سوت و کور میشه (sm81)
تا هفته دیگه دست و دلم به کار نمیره (sm50)
همین که شیخ گفت (sm127)(sm2)نقل قول:
والا منو بگو چه انتظارتی دارم! (sm2)نقل قول:
فدای حال و روزت (sm50)(sm127)
دارم به گیلک بودنت شک میکنم! (sm70)
این دو فدا بشم ها یکیش یادمه در مورد من بود ولی یادم نیس کدوم، گشادیمم میاد برم صفحه قبل ببینم کدوم واسه منه (sm2) به طور کلی: (sm127)(sm19)
ایندفعه رو دیگه قول بده ایمان بیاری! (sm2)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بوده همین بوده ، ای بابا ای بابا . . .
زیر بهمن معرفتت لهمون نکن (sm19)
چرا هادی چی شده؟
اختیار داری خاکتم خرابتم رفیق (sm50)نقل قول:
چیزی نیست دیگه حالا بیام خودم بدتر حال توام بگیرم (sm10)
فعلا برم شب میام فدای تو (sm27)
بعد اسپشیال جونم تو عشقمی(sm127)(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
شک به تنها چیزی که دارم اعتماده . . . (sm50)
دست شیخو داری از پشت میبندیا حواست هس؟ (sm70)
خواهش بکن تا قول بدم (sm70)
(sm127)نقل قول:
آرزومند رفع مشکلاتتم ؛ زندگیت پر شه از دلخوشی (sm127)
سی یو بعدا (sm127)
ای صابر نشناس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صفحه هزارم خوش اومدین دوستای گلم (sm127)
صفای وجود تک تکتون که یکی از یکی با مرام ترینین و دوست داشتنی تر ...
الان یه ساله که تو این سایت میرم و میام و خیلی خوشحالم که دوستای خوبی رو اینجا پیدا کردم ،
سعی کردم تو دنیایی که همش غمه دو تا لبخند رو لباتون بیارم ؛ دیگه به بزرگواریتون ببخشین کم کاریام رو ،
از کسایی که تو این یه ساله از شوخیام ناراحت شدن عذر میخوام ،
فدای جنبه تک تکتون .(sm127)
اگه خشن دوس داشته باشی میشی اولین عشقم(sm2)نقل قول:
هر سری به اندازه نیم ساعت هم که شده نقی و دار و دسته اش رو میارن تهران که اسم پایتخت الکی نباشه
رفتم بانک صادرات یه حساب باز کردم ،اومدم بیرون یهو بانک ملی اس داد:
.
.
.
.
.
احوال خــ.ایه مالا؟
میری یه بانک دیگه حساب باز میکنی؟!
فعلا 50000ریال از حسابت کم میکنم تا از این غلطا نکنی :)))
ماه رمضون یکی از باگ های اسلامه !
ایشالله آپدیت بعدی درست میشه.
افطار رو آدم باید رو زمین بخوره افطار کردن رو میز مثلسکــ.س با کــ.اندوممیمونه به دل آدم نمیچسبه !
به جونه خودم پست معنوی مذهبی بود فقط فن بیانم مشکل
داره !
پیام بانک ملی.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شنیدم روزه نگرفتی...
مبلغ 4500 تومان به اندازه 3 کیلو گندم از حساب شما کسر گردید!
سکبما
سامانه کفاره بانک ملی ایران
دیگه ازت بدم میاد ، بدم میاد ، شیخونک (sm2)نقل قول:
تعجبم تو ویدئو چک ها مهران رجبی تصویرش دیده نمیشد
می دونید چرا نتونستیم لهستان رو مثل آمریکا ببریم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون سرمربی شون اسمش آنتیگــا بود
فهمیدی آنتی گــ.ااا
ضد گــ.ا
باختیم ...ولی یه خسته نباشید به برو بچ تیم ملی
نیکلاس کوپرنیک 3 خیام 1
رومن پولانسکی 3 فرج الله سلحشور 1
لواندوفسکی 3 علی دایی 1
ماری کوری 3 زکریای رازی 1
از بابام پرسیدم
در چه صورتی به دور بعد صعود میکنیم؟
میگه در صورتی که هواپیمای لهستان موقع برگشت سقوط کنه=))))))