اون کی بود اشتباه کرد روی گل دوم کاملا مقصر بود
لعنت بهش که تیم رو با اون اشتباهش بهم زد
حالا به امید قهرمانی آرژانتین(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون کی بود اشتباه کرد روی گل دوم کاملا مقصر بود
لعنت بهش که تیم رو با اون اشتباهش بهم زد
حالا به امید قهرمانی آرژانتین(sm2)
دیگه اگر این ارنسالی های سال بعد بخوان اه و ناله بازیکن کنن خودم میزنم تو دهنشون (sm120)
با عجله تایپ میکنی نمیشه خوند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اگر ارسنالی ها سال بعدم بخوان باز به بهانه نداشتن بازیکن اه و ناله کنن خودم میزنم تو دهنشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تاثیر ی مربی کار بلد توی فوتبال المانه بنام گوآردیولا که فوتبال تک ضرب و سریع رو توی مخ این فوتبال ماشینی و منظم المان میکنه...برزیل بهترین تیم دنیاست از نظر من ولی.منطقی به قضیه نگاه کنیم.سیلوا و نیمار بهترین مهرهای برزیل تو این جام بودن و نبودشون بدترین جا بدترین ضربه رو به ما زد...:-(
(sm59)
در مقابل من یو و چلسی و لیورپول خرجی نکردن بدبختا(sm120)من سیتی هم که نمیتونه خرج کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارادونا :برزیلی ها بگن 7 تا چندتاست (sm120)
دیییییییییی سییییییییییی(sm35)
من فک میکردم فوتبال ماشینی همون فوتبال تک ضرب و بدون خلاقیته(sm2)نقل قول:
خوب شد اینا فوتبال ماشینی رُ یاد گرفتن(sm2)
hi dear friend milad(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]