پس اینطوری نقد می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس اینطوری نقد می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير يه دونه داد قبلا ارزون و خوب بود نميدونم هنوزم هست يا ننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوس نمایشگر های عریض خمیده خود را برای گیمینگ با سایز 34 اینچ معرفی کرد
چش هیز بخاطر موشکل جنسی معاف شد
پارسال آرژانتین با ایران بازی کرد و باخت ، این مثلاً کالشناص و محتمشیان و کُرده و ... گفتن که دیدین ولاسکو مربی نیست و فقط روانشناس خوبیه !! در صورتی که ولاسکو فقط دو ماه سرمربی آرزانتین شده بود !! برزیل به همین آرژانتین باخت و تو جام جهانی امسال نیست . لهستان چند روز پیش باخت بهشون !! ببین تو یه سال چیکار رده که برزیل و لهستان رو راحت بردن ! اگه یه مربی مثه ولاسکو بود معروف جرات نمیکرد دخالت کنه ! سرمربی الان معروفه و کواچ هیچکارس ! باید یه مربی بیارن که بازیکنا ازش حساب ببرن مثه آناستازینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
از اون دنيا به اين دنيا
از اينجا به يه دنياي گوهتر
(sm50)
الي تو فايل ديشبي رو دان كردي ؟
(sm50)
جالبه بازیکنای ایران هر وقت مصاحبه میکنن علیه ولاسکو حرف میزنن ولی اون بعد بازی گفت هیچ وقت از باخت ایران خوشحال نمیشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلگفا دیگه باید کلا درش رو تخته کنه دورانش دیگه کم کم داره به سر میرسه...(sm3)
ایرانی جماعت ، جنبه نداره ! اگه ولاسکو نبود اینقد پیشرفت نمیکردن و حالا قرارداد میلیاردی نمیبستن ! تو همه ی رشته ها همینطوریه . کی روش بهانه میگیره و میگن پیشنهاد نداره و ... حالا همین کی روش بره وضعیت از اینی هم که هست بدتر میشه ودیگه بازیکن از مربی حساب نمیبره ! الان همه بازیکنا قبولش دارن مهم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسکتبال رفتن بائرمان رو آوردن با یه ما تمرین تیمو آورده رو فرم !! قبلاً تیم ملی بازیکن محور نبود ، صمد محور بود ! اما حالا صمد مصدوم بود من چند تا بازی چین تایپه رو دیدم خیلی بهتر شدن !! صمد جولان میداد چون مربی بزرگ نبود . معروف جولان میده چون کواچ بزرگ نیست !
ورزش ایران تا زور بالا سرش نباشه درست نمیشه !
کواچ مربی کوچکیه...خام و بی تجربه ... همیشه مستاصل در لحظات حساس... شاید تمرین دهنده خوبی باشه ولی منیجر خوبی نیست!نقل قول:
البته من هیچ علاقه ای به این رشته ندارم و خیلی وقته یه بازیم ازشون ندیدم ولی واسه فهمیدن این همون چند تا بازی هم کافیه..
ما این همه کارشناس داشتی و خبر نداشتیم
واقعا ریدن با این انتخابشون زمان ولاسکو اگرم میباختن حداقل با غیرت بازی میکردن امروز از اول بازی تا آخر نیششون باز بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کواچ هم که ماشالا از هر لحاظ افتضاح ترکیب و تعویض و تایم گرفتن و ...
اومده ایران اوساکار بشه بعد بره جای دیگه مربی گریشو بکنه
اقا اقا موردم از صبح نمیتونستم پست بزارم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm50)
چرا سایت با فایر فاکس درست باز نمیشه؟
اوردن کواچ جای ولاسکو یک سقوط آزاد واقعی بود!نقل قول:
کواچ در حد کوچینگ این بازیکنا نیست... نه خودش نه اندازش در حد تیم ملی ماست...همون تیمای باشگاهی کوچیک فعلا باید بگذرونه تا بزرگ شه یکم
بازیکنا هم مثل بقیه ایرانی ها زود ارضا شدن یه بخشیشم به خاطر پوله...
مشکل بعدیم معروفه...کسی که واسه اومدن به تیم ملی ناز کنه معلومه اخر و عاقبتش این میشه...حالا امروز شده صاحب تیم...ریش بلند و ژس های احمقانه یکی باید بهش بگه اهوی خبری نشده ها!
حالا که خبردار شدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت
گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟
گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز
گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!
گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم
...گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت
گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری
گفتم مگر که جرم است گفتا بیمایه اری!
(sm2)
تو هم که هر روز یه مشکل جدید رو کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فونت بهم ریخته ؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط قسمت ارسال پست غیر فعاله الانم با اکسپلورر دارم مینویسم
جانشین هامر یا همان " هام - وی " در ارتش ایالات متحده بزودی با نام " اوش کوش " L-ATV Oshkosh با یک پیشرانه 8 سیلندر 6.6 لیتری توربودیزل جی ام با قابلیت حمل 8 تن بار و یک هلیکوپتر شینوک در قالب یک پروژه 45 میلیارد دلاری پنتاگون بزودی معرفی و راهی ارتش ایالات متحده می شود
من کیم ؟تو کی؟ اینجا کجاست؟
شکست خورده ها در عشق
داریوش پرست ها
مشکل لود نشدن ادیتور بیشتر وقتا به خاطر نتتونه
کنترل اف 5 بزنین
کنترل f5نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه آپدیت کردی ؟
والا سرعتکه درسته مشکل ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنترل اف5 جواب ندادنقل قول:
نه
این سینا سرلک چپ و راست از محسن پست میزاره اینستا
تو ماشین آهنگهای محسن رو میزاره و فیلم میگیره(sm120)
آیا باید لوبیا چیتی قرمه سبزی رو از قبل بزاریم خیس بگیره
آیا می شود بدون استون لاک ناخن را پاک کرد
کارشناسان توضیح میدهند
خوب چرا معطلی آخرین ورژن رو بزن دان شهنقل قول:
(sm25)نقل قول:
آبروی هر چی سنتی خونه برده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به سرعت نداره بعضی ای اس پی ا مشکل داشتن انگار دیگه ریزشو نمیدنم!نقل قول:
کش و کوکی های مرورگرو پاک کن و مجددا امتحان کن
بیشتر به قیافش میخوره گچکار باشه تا خوانندهنقل قول:
اونم خواننده ی موسیقی سنتی
اره طفلی... اشتباهی اومده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخاد خیس بخورهنقل قول:
اونم با تینر میره
نقل قول:
یه سری وزیر ورزش رفته بود رختکن تیم ملی معروف گفته بود من جای شما بودم تندیس این بچه ها رو میساختم (sm3)