سلام بچه ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کرده ؟؟؟
من دیگه حال ندارم صفحه های قبلی رو بخونم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار کرده ؟؟؟
من دیگه حال ندارم صفحه های قبلی رو بخونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تاپیکی که احسان زده بود میخواست بخونه همخون میخواست
من گفتم میخونم به شوخی یه اهنگ از یه خواننده به اسم اتریسا دادم گفتی بده صداتو
بشنوم بعد گفتی گفتم خودت بخون. یادت اومد؟
یکی میگه کوفت یکی میگه مرض هیشکی قدر هنر منُ نمیدونه توی این تاپیک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر جان منو دعوا کرد ! چون از دخی اش خاستگاری کردم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شنيدي يادمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم كيه دخترته ها (sm98) شما بايد شرايطو فراهم كني كه مديون خودت نموني ولي اونم متوجه ميشه قطعا حالا با اين تشري كه زدي (sm120)
والا فکر کرده چی... 2تا بزن تو سرش ببینه (sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا چرا؟؟
شما باید به بزرگترت میگفتی بعد میومد با مامی صحبت میکرد!(sm70)
اشکال نداره!
خودم میگردم برات یه دختر خوب پیدا میکنم(sm10)
آخه من فقط دخی مینا رو میخوام (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره وقتی داداش 3ایکس لارجِ دیگه ببین باباش چیه... یه *** نخور که توش بمونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببخشید با آقای همسر و پسریت شوخی کردم (sm10)
نقل قول:
ایشششششششششششششششششش(sm70)(sm2 )