قبوله قبوله قبوله (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبوله قبوله قبوله (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من همه انرژیم رو قبلا صرف کردم! پدرم در اومد آخرش اصفهان قبولیدم!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه انرژی ندارم! فعلا رفتم ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم نوید!
چش و دماغ لانا رو میذارم روی صورتتا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم حتمانقل قول:
خوب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس 50 درصد حله!
فقط مونده مامی و آقای همسر و خود طرف راضی باشن!
(sm120)
(sm173) آخ جوننقل قول:
(sm118) بر طبل شادانه بکوب
همین بدآموزیا رو خوندی که اون نامه بی شرمانه رو به منشی نوشتی دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینجا شادی کن !نقل قول:
الان مامی میاد با این شکلک (sm39) ازت پذیرایی میکنه!
اون طبل رو هم شادانه میکنه تو حلقت!
منم برم که موندن الان صلاح نیست !(sm120)
بره خدارو شکر کنه که بهش نامه دادم اگه طبق رمان عمل می کردم باید میرفتم تو مغازش درو قفل میکردم و .... صلوات (sm2)نقل قول: