حتما رفته تو اين كمپينه رامبد جوان واسه كمبود اب(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما رفته تو اين كمپينه رامبد جوان واسه كمبود اب(sm2)
خيلي ذوق زده شدي ٢ تا ٢ تا پست ميدي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزنین ..
آلبوم موزن دیوث من شنیدم ترکوندن توش با اون کچل ..
تو هم تنها شدی اما ..
کجا حالت مثه من بود ..
(sm50)
شلوغ نکن واسه گوشت ارزش قائل باش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) منظورم از شنیدن گوش دادن کار نبود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)امیرالمونین زودباش بهم تبریک بگو کنکور قبول شدم ..
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت را با سینجول تجربه کنید
سينجول اين دوغه خانواده رو داري ميذاري زمين يا داري از زمين برميداري؟؟!!(sm2)(sm2)
دوغ را با سینجول تجربه کنید
موچکرانه ام از خوبیت فورانیده س !!!! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول دارم میام رشت شماره بده قرار بذاریم ببینمت
رشت نیستم که ساری ..نقل قول:
(sm2)(sm2) این دوغه آخه اوشگول ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماسته؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا من همش فکر میکردم رشتی هستی؟؟|:نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)حشمت کوره نوه به تو میگن ..نقل قول:
مشکل از امیرالمومنینه همه جا در شمال = رشت ..نقل قول:
اقا اینجا کسی از ps3 سر در میاره؟(sm50)
گربه محلشونو باهاش شابا می خوابه
بگو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یادمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
مشکل دور فن چن روزه پیش اومده....میخام ببینم با عوض کردن خمیر روی cpu ...gpu مشکل حل میشه یانه؟نقل قول:
یا باید خمیر زیر شیلد رو عوض کنم....
بعد چه خمیری رو پیشنهاد میکنی؟
وقتی که مرکز دنیا برای من رشت بود...(sm50)نقل قول:
(sm2)
(sm2) چشمارو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خمیر سیلیکون روی gpu , cpu رو پاک کن و خمیر سیلیکون نو و با کیفیت بزن ..
حواست موقع باز کردن به الکتریسیته ساکن و رعایت ایمنی برد باشه ..
میگم چه خمیری پیشنهاد میدی؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینجا داره ..
GREEN همیشه خوبه ..
Nuctia
50 تومن ..
تونیک تی ایکس 4 ..
30 تومن ..
:)))))))))))))))))نقل قول:
شهاب اکبری چه بی رحمانه کم کار شدی ...
اینم عالیست ..
Noctua -NTH1
تو البوم پیام دو تا کار دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفترودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من باور ندارم قيافه اين به اينكارا نميخورهنقل قول:
كشكه(sm2)
عجب مفسده في العرضيه به قيافش نميخوردنقل قول:
با اون پاپيونش(sm2)